Focșaniul obține o victorie importantă în perspectiva play-out-lui

0
3606

Duminică seară, la Focșani, s-au întâlnit ultimele două clasate din Liga Națională. Gazdele s-au impus cu 29-26 și obțin trei puncte importante în perspectiva play-out-ului.

A fost o victorie meritată a gazdelor, care au condus în permanență în disputa cu Danubius Galați, ce nu l-a avut la dispoziție pe golgheterul Laurențiu Nițu, suspendat, începând cu minutul 7. Oaspeții au avut 2-1 în debut, un rezultat ce n-a durat doar un minut, Miroiu egalând pentru focșăneni, în timp ce Cadar și-a adus echipa în avantaj: 3-2. Apoi, cele două formații și-au împărțit momentele bune de joc. Eros a punctat pentru 6-3, pentru ca Miroiu să stabilească cea mai mare diferență a primului mitan: 10-6, minutul 18. Gălățenii au răspuns rapid, au ajuns la un gol distanță pe tabelă, 10-9, 11-10, 12-11 și 13-12, dar finalul a aparținut băieților lui Viorel Ciubotaru, care au intrat la cabine cu un avantaj de două lungimi: 15-13.

Startul actului secund a avut CSM-ul în prim-plan, Năstăsie și Popa majorând diferența la cinci goluri, 18-13 în minutul 34, atinsă și la jumătatea reprizei: 23-18. Gălățenii și-au jucat șansa până la final, au revenit până la minus doi, dar de fiecare dată Focșaniul a reușit să dea replica. Neață a stabilit rezultatul final în minutul 59, 29-26, scor la care însă Marocico a avut trei intervenții și a păstrat diferența de pe tabelă. Formația din Vrancea obține trei puncte mari în perspectiva play-out-ului, în timp ce Danubius Galați pare condamnată la retrogradare.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Focșani1529
CSU Danubius Galați1326

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY