Finish de coșmar pentru Roman! Echipa lui Constantin Ștefan, învinsă la șapte goluri în Ungaria

0
4103

CSM Roman a jucat bine la Dunaujvaros doar 40 de minute și a trebuit să se recunoască învinsă în aceste condiții, scor 24-31. Fetele lui Constantin Ștefan păstrează șanse mici de calificare după acest rezultat înaintea returului de săptămâna viitoare, de pe teren propriu.

CSM Roman a terminat mai rău decât în sezonul trecut, când tot în turul al doilea preliminar al Cupei EHF a pierdut la Szekesfehervar, cu Alba, 24-28. Totuși, în ciuda diferenței mari de pe tabelă, CSM Roman a dat emoții mari unei echipe ce pleca cu prima șansă astăzi. Deși romașcancele au început greoi, gazdele conducând cu 10-6, acestea au reușit să revină în meci și să treacă la conducere. Romanul a avut 15-14 la pauză, deși au stat mai rău la numărul aruncărilor transformate în gol și la intervențiile portarilor.

Mai mult, Romanul a început bine și partea a doua, s-a desprins la 19-17 și jocul părea să curgă în favoarea ei. Doar că au urmat momente foarte slabe, de care Dunaujvaros a profitat și situația s-a schimbat la 180 de grade, în ciuda celor două time-out-uri solicitate de Constantin Ștefan. S-a făcut 28-22 pentru gazde, pentru ca în ultimul minut de joc să se înregistreze și cea mai mare diferență a meciului, 31-24, după un cadou făcut de Andreea Polocoșer.

Pentru CSM Roman au evoluat Andreea Polocoșer, Tymoshenkova, Popescu (portari), Popa (6 goluri), Boljevic (6), Simion (6), Iovănescu (4), Stănciulescu (1), De Sousa (1), Vartic, Cîlici, Chitacu, Ferfolja, Stolescu, Dinu și Anca Polocoșer.

Returul va avea loc duminica viitoare, la Roman, de la ora 11:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY