Final magnific de meci pentru Suceava! HCDS Constanța învinge Călărașiul și egalează Dinamo în clasament!

0
4370

Primele două meciuri ale rundei s-au dovedit a fi palpitante, în special cel de la Botoșani, unde CSU Suceava a oprit seria de patru victorii consecutive ale Vasluiului. HCDS Constanța a trecut de AHC Dunărea Călărași cu 25-22 și a egalat la puncte pe Dinamo, care are însă un meci mai puțin.

Derby-ul Moldovei, dintre CSU Suceava și HC Vaslui disputat la Botoșani, a fost extrem de spectaculos. Într-o atmosferă foarte frumoasă, sucevenii au revenit de la 15-19 și au câștigat cu 23-19, totul în nouă minute! Interii suceveni, Tîrzioru și Sipka, s-au remarcat din nou, la fel ca și George Șelaru, în timp ce frații Bujor au confirmat pasa bună în care se află.

La Constanța, gazdele au trecut de Dunărea Călărași cu 25-22, deși echilibrul se rupsese în partea a doua a primei părți. Ajutați de paradele lui Sijan Dane, care a blocat trei aruncări de la șapte metri și alte două situații de unu la unu, Constanța a condus cu 11-5, însă echilibrul s-a restabilit până la pauză. Caslav Dincic a solicitat timp de odihnă, a schimbat inspirat sistemul defensiv și Călărașiul a revenit până la -1 pe tabelă. HCDS a fost însă formația mai bună în partea a doua, pe care a controlat-o în totalitate.

Rezultatele de astăzi (click pe rezultat pentru caseta tehnică) și programul partidelor rămase de disputat:

sursă foto: gazetasv.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY