Final de drum! HC Odorhei se retrage din campionat!

1
9453

Din păcate, Liga Zimbrilor handbalul românesc mai pierde o echipă. HC Odorhei a anunțat astăzi că se va retrage din campionat, în condițiile în care sprijinul financiar a dispărut după trecerea în neființă a senatorului Attila Verestoy.

Primăria orașului și sponsorii echipei nu pot asigura bugetul echipei, astfel că, din păcate, conducerea echipei a luat decizia de a retrage echipa din campionat. Jucătorii au devenit liberi de contract, iar până acum doar Cristi Ghiță a găsit un nou angajament, la Potaissa Turda. În aceste condiții, HC Odorhei va pierde toate partide rămase de disputat din sezonul regular cu 10-0. Marea beneficiară după această retragere poate fi Minaur Baia Mare, favorită în acest moment la locul 8, care duce în play-off.

Trei medalii a cucerit HC Odorhei în istorie, una de argint (2010/2011) și două de bronz (2011/2012 și 2012/2013). În sezonul 2014/2015, gruparea harghiteană a cucerit Cupa Challenge, după o finală cu Braga.

1 COMMENT

  1. Sa nu renunte asa usor dupa ce au muncit atat de mult si au obtinut rezultate ata de bune , e pacat de ai ! Sa apeleze Ministrul Sportului , la Prim Ministru , la FRH , la Patroni din zona , la mai multi Patroni …Nu renuntati ! Multa bafta in continuare !

LEAVE A REPLY