Fără istoric! Dinamo pierde categoric la debutul în noul sezon al Ligii

0
6790

Deplasată în Nordul Europei cu speranțe la un debut favorabil, Dinamo București n-a avut nicio șansă în fața lui Skjern la debutul în noul sezon al Ligii Campionilor. A fost 39-28 pentru vicecampioana Danemarcei, un scor ce nu are nevoie de niciun comentariu suplimentar.

Dinamo a făcut un meci slab în Danemarca, în fața unei echipe ce are în componență jucători ce au evoluat în Bundesliga în trecut, Eggert, Myrhol sau Stenbacken. Bazată prea mult pe acțiuni individuale, campioana României a fost taxată de fiecare dată când a greșit, iar meciul a curs într-un singur sens. S-a făcut 19-11 după primele 30 de minute, o diferență ce a crescut pe parcursul părții a doua, dar și care a fost limitată serios de intervențiile bune ale lui Heidarirad. Așadar, s-a ajuns la un categoric 39-28 la final, un meci ce trebuie uitat cât mai rapid de „câini”.

Pentru Dinamo au evoluat Irimuș, Grigoraș, Heidarirad (portari), Gayduchenko 6 goluri, S. Esteki 5, A. Esteki 4, Descat 3, Mousavi 3, Gavriloaia 2, Mocanu 2, Sajin 2, Șandru 1, Bera, Boskovic, Komogorov și Mironescu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY