Eșec greu de digerat pentru dinamoviști: „Sunt total dezamăgit !”

0
1073

dinamo 14-15 echipaDeși pleca cu prima șansă în fața Stelei în derby-ul de ieri seară, Dinamo a fost învinsă la limită, 26-27, fapt ce a dus la nemulțumirea oficialilor lui echipei din Ștefan cel Mare.

Președintele secției de handbal al clubului Dinamo, Daniel Georgescu, este dezamăgit de atitudinea echipei din partida cu Steaua și îi acuză pe aceștia că s-au crezut învingători prea devreme, dar a avut puterea de a felicita marea rivală. „Sunt total dezamăgit de atitudinea jucătorilor și a băncii tehnice. Îmi pare rău că am dezamăgit suporterii, care ne-au susținut aseară mai mult ca niciodată. Am întâlnit o echipă mai montată, mai dornică, noi am intrat gata învinși. Au făcut trei meciuri bune, cu Turda, Vaslui și Odorhei și s-au crezut jucători de top. Am făcut un meci slab la Tg. Jiu, n-au înțeles mesajul după acel meci. Încă nu pot să-mi revin. Felicit Steaua pentru victorie.”, ne-a declarat Daniel Georgescu.

Intrebat dacă se gândește să mai aducă și alți jucători în pauza competițională, Daniel Georgescu a evitat să dea un răspuns, preferând să tragă un semnat de alarmă echipei și speră ca aceasta să se trezească până nu ajunge într-o situație dificilă. „Să ajungem până acolo, mai e până la pauza competițională. Cu o victorie în meciul de aseară puteam să ajungem pe locul doi. Cu toții am văzut cum a câștigat aseară CSM cu Poli, ce atitudine a avut, și numai cine nu se uită la handbal nu știe. Au avut tărie de caracter și au câștigat pe final de meci, la fel cum au făcut și la Constanța. Urmează două meciuri cu HCM și Poli, pe care poți să le pierzi și să ajungi la coada clasamentului. Clasamentul este strâns, e bine pentru spectacolul handbalistic.”, a concluzionat Daniel Georgescu.

După 12 etape scurse din campionat, Dinamo se află pe poziția a șasea, cu 19 puncte, la șase puncte distanță atât de primul loc, cât și de locul 9, care duce în play-out. În ultima etapă a turului, „câinii” se vor deplasa la Constanța, pentru meciul cu HCM.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY