Eremia Pîrîianu se întoarce la Reșița. Echipa va fi condusă în noul sezon de pe bancă de Adrian Petrea

0
1539

eremia paraianuLotul echipei HC Adrian Petrea pentru noul sezon este aproape definitivat. Ultimul transfer realizat de bănățeni este cel al lui Eremia Pîrîianu, care se întoarce astfel la Reșița după două sezoane în care a evoluat la Călărași și Steaua.

Adrian Petrea, cel care a pus bazele acestei echipe, va conduce echipa de pe bancă în noul sezon. În aceste condiții, interul stânga care va împlini 37 de ani peste patru zile se vede nevoit să renunțe la cariera de jucător. „Echipa o voi conduce eu de pe bancă. Nu voi mai juca, aș fi vrut, însă statutul nu-mi dă voie să fiu și antrenor, și jucător. Sper să mă împac cât mai repede cu ideea.”, ne-a spus Adrian Petrea, cel care a menținut handbalul masculin în viață în Reșița după ce CS Caraș Severin a dispărut.

În mare măsură, lotul echipei pentru noul sezon este definitivat, în condițiile în care a semnat, de curând, și Eremia Pîrîianu, veteranul de 39 de ani. Acesta vine de la Steaua și este al patrulea transfer al verii, după Shota Tevzadze, Dusan Trifkovic și Tiberiu Popovici. „Am încheiat un ciclu la nivel de juniori, am terminat pe locul 16 la minihandbal, pe locul 6 la juniori III și pe locul 9 la juniori IV. Acum mă concentrez pentru programul competițional și antrenamentele echipei de seniori. Lotul este în mare măsură definitivat, va fi cel din sezonul trecut, din Divizia A, plus cei patru care au sosit. Posibil să mai aducem un jucător.”, a declarat Adrian Petrea. Acesta a stabilit obiectivul în noul sezon. „Îmi doresc să creez un colectiv unit, care să se lupte în fiecare meci pentru victorie. Obiectivul clubului este o clasare în primele zece.”, a concluzionat fostul internațional.

Reunirea echipei este programată pentru data de 6 iulie, urmând ca de pe 8 până pe 16 formația să susțină un cantonament la Arieșeni, în județul Bihor.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY