Energia vrea Supercupa: „Plecăm cu șansa a doua, dar nu vom avea capul plecat”

0
1259

florin acatrinei energiaEnergia Pandurii Tg. Jiu vine la București pentru a disputa Supercupa României împotriva lui Minaur din calitate de finalistă a Cupei României. Gorjenii, deși pleacă cu șansa a doua, au gânduri mari înaintea acestui duel și speră să pună mâna pe trofeu.

Cu un lot schimbat aproape în totalitate, Energia speră să înceapă sezonul cu dreptul și să pună mâna pe Supercupă. Adversară este Minaur Baia Mare, campioana României, în fața căreia a pierdut Cupa în finalul sezonului trecut.

Despre acest meci a vorbit Liviu Andrieș, antrenorul Energiei: „Nu este misiune imposibilă. E o nouă competiție pentru noi, în premieră participăm în Super Cupă. Imposibil nu este, este un joc sportiv, în sport orice este posibil dacă îți dorești ceva cu adevărat. Plecăm cu șansa a doua, dar nu vom avea capul plecat. Vrem să jucăm, să scoatem cât mai mult, de ce nu să și câștigăm. Toată lumea așteaptă competiția. Mai este de lucru, dar toți așteptăm să jucăm. Nu contează dacă mai avem sau nu de lucru, vrem doar să jucăm bine, să facem un meci bun. Vrem să câștigăm. Suntem, undeva la 60-65%. Mai este de lucru, am legat rapid relații de joc și în atac și apărare. E favorabil și faptul că mulți dintre băieți au jucat împreună în trecut, și erau cumva relațiile făcute. Ar fi o surpriză, dar nu o surpriză mare. Dacă raportăm la ceea ce a fost anul trecut, Baia Mare a făcut eventul și noi ne-am salvat de la retrogradare ar fi o surpriză mare, dar după ceea ce s-a întâmplat în această vară nu ar mai fi așa de mare surpriza. Noi am făcut achiziții bune, am făcut și meciuri amicale bune, așa că vom arăta a echipă și ne vom vinde scump pielea. Ar conta mult. Am câștiga un trofeu, ar fi primul. Ne-ar da alt moral, ar fi un câștig mare pentru viitorul sezon. Nu contează banii toți băieții vor să câștige un trofeu. Contează și banii, dar important e să câștigăm. Va fi greu acest start de sezon, știam asta. Ne așteaptă 4 meciuri în 11 zile. Avem un lot numeros și valoric. Înainte aveam un lot mai restrâns, acum avem un lot numeros și nu va fi o încărcătura mare pe jucători. Știm ce ne așteaptă, dar suntem pregătiți. Avem o echipă, nu avem titulari și rezerve. Oricare poate juca. Nu avem probleme, în alți ani aveam probleme medicale. Asta e bine. Asta înseamnă o bună pregătire, jucători care au experiență și care știu să-și dozeze efortul. Ține de tot, de pregătire, staff, băieți.”, a declarat tehnicianul gorjean, potrivit site-ului oficial al clubului.

Partida dintre Minaur Baia Mare și Energia Pandurii Tg. Jiu va avea loc miercuri, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din București.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY