Energia, pas important către Final Four-ul Cupei României

0
1031

energia 14-15 bucurieEnergia a avut parte de un debut perfect în 2015, reușind să se impună în fața CSM-ului, 32-25, în turul sferturilor de finală ale Cupei României. Gorjenii fac un pas important către Final Four, unde și-ar putea salva sezonul dezamăgitor de până acum.

A fost un duel al echipelor decimate de accidentări: Energia nu s-a putut baza pe Mota, Giotoiu, Enache și Sifre, în timp ce oaspeții nu i-au avut la dispoziție pe Stamate, Novanc și Simovic. Bucureștenii au început mai bine meciul și au avut 5-0, forțându-l pe Liviu Andrieș să solicite devreme primul timp de odihnă, dar care s-a dovedit a fi extrem de prețios. Gorjenii s-au trezit și au început să recupereze treptat din diferență, iar egalitatea s-a restabilit în minutul 24, după reușita lui Acatrinei (10-10). Energia a continuat seria bună și a preluat conducerea, în inferioritate, grație lui Kekezovic, iar la cabine s-a intrat cu un avantaj minim în favoarea gazdelor (14-13).

În partea a doua, CSM București a cedat complet și a dat șansa Energiei să mărească ecartul foarte rapid. Dragnea, cu trei goluri legate, a dus scorul la 19-15, iar elevii lui Liviu Andrieș nu se opreau aici. Gazdele au ajuns până la plus nouă pe tabelă, 27-18 și 29-20, dar în ultimele minute CSM-ul a reușit să mai recupereze din diferență. 32-25 și Energia face un pas important către Final Four-ul Cupei României.

Energia Pandurii Tg. Jiu-CSM București 32-25 (14-13)
Energia Pandurii Tg. Jiu: Șelaru, Antonaru (portari), Acatrinei 8 goluri, Kekezovic 7, Dragnea 7, Stankevicius 4, Apolzan 3, Ilieș 3, Popescu, Rodrigues, Sifre, A. Mănescu, B. Mănescu
CSM București: Iancu, Dragomir, Blazevic (portari), Marijanac 7 goluri, Constantinescu 6, Rotaru 4, Milosevic 3, Stavrositu 2, Pătru 1, Negru 1, Capotă 1, Sîncelean, Răpciugă, Kostadinovic, Lupșe, Mledenciu

sursă foto: sportingorj.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY