Energia obține trei puncte foarte importante la Ploiești!

0
2872

În ciuda problemelor financiare, gorjenii s-au mobilizat și au plecat cu toate punctele de la Ploiești, o rivală din play-out. A fost 26-25 pentru Energia, după ce echipa antrenată de Sorin Bârză a condus pe întreaga durată a meciului.

Începutul a fost echilibrat, deși Nistor a marcat primele trei goluri ale întâlnirii (0-3, minutul 7). Prima reușită a gazdelor a fost semnată de Alexandru Farcaș, tot el fiind și cel care a restabilit egalitatea la 3, în minutul 8. Păunică a readus echipa vizitatoare la conducere, pentru ca Țuțu,Pralica și Giotoiu să majoreze diferența pe tabelă: 3-7. Oaspeții și-au menținut avantajul obținut, s-a intrat la cabine cu scorul de 16-12, deși pe parcursul reprizei Energia a irosit câteva șanse a se distanța la cinci lungimi.

Nu a făcut-o însă în repriza a doua și Acatrinei, iar apoi Păunică au făcut 17-12 și 18-13. N-a fost însă desprinderea decisivă, pentru că prahovenii au revenit destul de rapid în meci, în doar șase minute. Tărîță a marcat pentru 19-20 în superioritate numerică, iar din acel moment Șelaru și-a intrat decisiv în rol. Portarul gorjenilor a fost imbatabil în momentele cheie, pentru ca Enache să schimbe fața ofensivei gorjenilor, înlocuindu-l cu succes pe Pralica. Chiar și așa, finalul a fost pe muchie de cuțit. Dediu și Alexandru Farcaș au apropiat în ultimele cinci minute Ploieștiul la un gol, 23-24, 24-25 și 25-26, iar în ultimele secunde gazdele puteau obține o remiză, însă aruncarea lui Capotă s-a dus peste poartă. Formația din Târgu Jiu pleacă cu toate punctele din această deplasare și se luptă pentru evitarea barajului cu HC Vaslui.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Ploiești1225
Energia Pandurii Tg. Jiu1626

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY