Energia l-a transferat pe Vlad Stoica

0
1583

vlad stoica csmUltimul jucător transferat de echipa de handbal masculin Energia Târgu Jiu, interul stânga Vlad Stoica, anticipează că meciul de miercuri cu HC Odorhei va fi unul dificil, luând în calcul poziţia din clasament a celor două echipe.


Pandurii Tg Jiu ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii naţionale, în timp ce Odorhei ocupă locul 2 la egalitate de puncte cu HCM Minaur Baia Mare.
“În ultima perioadă n-am mai avut jocuri în picioare, cum a început campionatul la CSM Bucureşti după prima etapă am avut o mică accidentare, am stat vreo trei etape şi apoi mi-a fost destul de greu să mai prind ritmul băieţilor şi am avut foarte puţine minute jucate. Sincer, la începutul campionatului chiar nu mă aşteptam la evoluţia aceasta, dar, după cum a spus şi domnul profesor, sunt foarte mulţi accidentaţi, e un campionat încurcat şi echilibrat, probabil cel mai echilibrat campionat pe care l-am prins eu. Eu sper să ajut la îndeplinirea obiectivului Energiei, cred că avem valoarea necesară şi băieţii au arătat-o în meciul cu CSM. Nu e atmosferă de echipă care se află pe ultimul loc, v-am spus, cred că nimeni nu se aştepta la lucrul acest, dar având în vedere infirmeria, care este mai mare decât lotul, aproape 50% din echipă a avut probleme…”, a spus Stoica.

În ceea ce priveşte meciul de miercuri cu HC Odorhei, Stoica anticipează că va fi unul dificil, însă are încredere că va ajuta echipa să-şi atingă obiectivul.
“Având în vedere situaţia din clasament, este foarte greu să batem Odorheiul, dar eu cred orice meci se joacă pe teren, fiecare echipă îşi joacă şansa, mai ales noi acum că suntem în foame de puncte, eu cred că orice punct ne va ajuta în atingerea obiectivului. Este primul meci, am ceva emoţii, dar emoţii pozitive, constructive, pentru că îmi doresc să evoluez cât mai bine, ca şi domnul antrenor şi colegii să prindă încredere în mine, să mă pot acomoda cât mai repede şi cât mai bine. Îmi doresc foarte mult să înscriu goluri, acesta este scopul meu, să înscriu cât mai mult, să joc cât mai bine, să ajut colectivul, şi pasele sunt decisive, sunt foarte importante în opinia mea. Îmi doresc să evoluez cât mai mult şi cât mai bine aici. Un egal cu Odorhei nu ştiu dacă ar fi surpriză, v-am spus, campionatul de anul acesta este destul de echilibrat şi nu ştiu dacă le pot numi surprize”, a adăugat interul gorjean.

Antrenorul Liviu Andrieş a apreciat că Vlad Stoica este un jucător de valoare, care va aduce un plus echipei Energia Târgu Jiu.
“De asta l-am adus, să fie o soluţie, ţinând cont că în ultima perioada am avut foarte mulţi accidentaţi, şi înainte când îi aveam pe Giotoiu şi pe Dinescu, ni-l doream. Discuţiile sunt de foarte mult timp pentru el, este un jucător pe care ni l-am dorit şi are foarte mulţi ani jucaţi în Liga Naţională, chiar dacă în ultimul an a avut evoluţii mai puţine. Este un jucător care sper să aducă un plus echipei şi pe care noi contăm. Să nu credeţi că dacă a venit el poate să fie salvatorul de la Patria, cum se spune, dar este un jucător de calitate şi sunt convins că va aduce un plus echipei, inclusiv de la acest meci, pentru că de aceea l-am şi transferat, să joace începând de la meciul cu Odorhei. Orice jucător este foarte important şi determinant pentru noi, ţinând cont de ce avem la ora actuală din punct de vedere medical”, a precizat Liviu Andrieş.

sursă text: www.agerpres.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY