Energia caută prima victorie din acest sezon

0
1053

florin acatrinei energiaDupă două înfrângeri consecutive, 30-32 în Supercupă și 25-30 la Vaslui în prima etapă, Energia Pandurii Tg. Jiu este în căutarea primului succes. Gorjenii vor primi vizita Galațiului în etapa secundă, care și-a depășit condiția la debut, fiind foarte aproape de a scoate cel puțin un punct din meciul cu Dunărea Călărași.

Energia a început greu acest campionat, cu două înfrângeri în primele două meciuri, două prestații total diferite. Echipa antrenată de Liviu Andrieș are prima șansă la debutul pe teren propriu, cu Danubius Galați, însă portarul George Șelaru este convins că va fi un meci dificil. „Va fi un meci dificil cu Danubius Galați. Noi am avut două meciuri, diametral opuse, cel cu Minaur și cel cu Vaslui, dar totuși două înfrângeri. Se poate pune amprenta asupra mentalului nostru, dar acum avem un meci acasă, un meci foarte important pentru noi. Trebuie să avem mare grijă, să luăm toate meciurile în serios. Trebuie să fim montați și numai așa vom reuși să scoatem tot dintr-un meci. În prima etapă s-a demonstrat că este un campionat extrem de echilibrat. Erau două echipe pe care toată lumea le dădea bătute peste tot, dar lucrurile au stat altfel. Danubius Galați a făcut un meci bun cu cei de la Călărași, echipă care s-a întărit pentru acest sezon și care a terminat pe locul 5 sezonul trecut. Va fi un sezon interesant, sper cu cât mai puține surprize neplăcute din partea noastră. “, a declarat Șelaru, potrivit site-ului oficial al clubului.

CSU Danubius Galați vine după o înfrângere la revenirea pe prima scenă, 23-24 cu Dunărea Călărași. Chiar și așa, Marius Pantea, președintele clubului, nu are așteptări prea mari de la prima deplasare, considerând că Energia este superioară din toate punctele de vedere. „Chiar dacă Târgu Jiu a pierdut la Vaslui, părerea mea e că au o echipă care la sfârșitul campionatului ar trebui să fie în primele cinci. Când jucătorii se vor acomoda între ei, vor fi o echipă puternică. Noi suntem o echipă tânără, am pornit cu elan, poate și Călărașiul ne-a tratat de sus. La Târgu Jiu ne ducem să jucăm, dar nu avem prea multe șanse. Încercăm să jucăm cu dorință, dacă vom reuși să facem un meci bun, va fi foarte bine, dar clar gazdele au prima șansă din toate punctele de vedere. E diferență foarte mare între lotul nostru și lotul Energiei.”, ne-a declarat Mihai Pantea înaintea acestui duel.

Partida dintre Energia Pandurii Tg. Jiu și CSU Danubius Galați va avea loc miercuri, cu începere de la ora 17:00, și va fi condusă de cuplul de arbitri format din Marius Danuleț și Mihnea Iordache.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY