Energia câștigă lejer la Focșani și intră în play-out cu cel puțin 22 de puncte

0
830

Unul din meciurile foarte importante din această etapă a avut loc în această seară, la Focșani. Energia s-a impus cu 29-25, destul de lejer, chiar dacă gazdele au controlat primul sfert de oră destul de autoritar. Cu acest rezultat, gorjenii vor intra în play-out cu 22 sau 24 de puncte, în funcție de formația care va termina pe locul 9, Călărași sau Minaur.

Focșănenii sperau la o nouă victorie după începutul bun de partidă avut. A fost 5-5 după 11 minute de joc, după care Eros și Miroiu au urcat scorul la 8-5 în minutul 14, însă până la pauză băieții lui Viorel Ciubotaru n-au mai găsit drumul către gol și situația s-a schimbat total. Energia a egalat în minutul 20, prin Bejinariu, și tot extrema stângă și-a adus echipa în avantaj două minute mai târziu. Sfârșitul reprizei a găsit formația oaspete în control și la vestiare intra cu un avantaj de patru lungimi: 14-10.

Energia a dominat autoritar actul secund până în minutul 55. Mledenciu a majorat diferența la 18-11 la opt minute de la reluare, pentru ca Țuțu să înscrie pentru un categoric 26-15 în minutul 50. Pe final gorjenii au luat piciorul de pe accelerație și Focșaniul s-a apropiat, 25-29, după cinci goluri consecutive.

Cele două formații se vor întâlni din nou în play-out, de încă două ori, acolo unde Energia este una din favoritele la locul 9.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Focșani1025
Energia Pandurii Tg. Jiu1429

Energia Pandurii Tg. Jiu

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ