Energia câștigă lejer la Focșani și intră în play-out cu cel puțin 22 de puncte

0
2486

Unul din meciurile foarte importante din această etapă a avut loc în această seară, la Focșani. Energia s-a impus cu 29-25, destul de lejer, chiar dacă gazdele au controlat primul sfert de oră destul de autoritar. Cu acest rezultat, gorjenii vor intra în play-out cu 22 sau 24 de puncte, în funcție de formația care va termina pe locul 9, Călărași sau Minaur.

Focșănenii sperau la o nouă victorie după începutul bun de partidă avut. A fost 5-5 după 11 minute de joc, după care Eros și Miroiu au urcat scorul la 8-5 în minutul 14, însă până la pauză băieții lui Viorel Ciubotaru n-au mai găsit drumul către gol și situația s-a schimbat total. Energia a egalat în minutul 20, prin Bejinariu, și tot extrema stângă și-a adus echipa în avantaj două minute mai târziu. Sfârșitul reprizei a găsit formația oaspete în control și la vestiare intra cu un avantaj de patru lungimi: 14-10.

Energia a dominat autoritar actul secund până în minutul 55. Mledenciu a majorat diferența la 18-11 la opt minute de la reluare, pentru ca Țuțu să înscrie pentru un categoric 26-15 în minutul 50. Pe final gorjenii au luat piciorul de pe accelerație și Focșaniul s-a apropiat, 25-29, după cinci goluri consecutive.

Cele două formații se vor întâlni din nou în play-out, de încă două ori, acolo unde Energia este una din favoritele la locul 9.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Focșani1025
Energia Pandurii Tg. Jiu1429

Energia Pandurii Tg. Jiu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY