Energia a dat lovitura ! Gorjenii merg în finala Cupei României după un final dramatic

2
1529

odorhei pandurii 13-14Energia Pandurii Tg. Jiu este a doua finalistă a Cupei României după succesul 24-23 în fața Odorheiului, decis pe final. Gorjenii salvează sezonul prin acest rezultat și sunt aproape de o calificare în cupele europene.

Considerați outsideri, gorjenii au dat lovitura în semifinala cu Odorhei. Conduși în cea mai mare parte a timpului de joc, elevii lui Liviu Andrieș au revenit pe final și au câștigat cu 24-23, după golul lui Sifre.

Până la golul lui Sifre, din final, pentru 24-23, Energia a condus de două ori pe tabelă, 1-0 și 9-8. Prima repriză a fost echilibrată, cu multe ratări însă, și s-a terminat la egalitatem, 10-10, însă în debutul părții secunde Odorheiul s-a desprins la patru goluri și lucrurile păreau că intră în normal. Energia a revenit însă pe final și a egalat la 22 și 23, prin Sifre și Enache, și au dat lovitura după o fază superbă, o aeriană finalizată de același Sifre, în inferioritate numerică. La ultima fază a partidei, Talas a comis fault în atac, astfel că Energia merge în finală și este aproape de o calificare în cupele europene.

HC Odorhei-Energia Pandurii Tg. Jiu 23-24 (10-10)
HC Odorhei: Ramba 6 goluri, Mihalcea 4, Rusia 4, Kuzmanoski 2, Onyejekwe 2, Sipos 2, Talas 1, Orban 1, Majnov 1
Energia Pandurii Tg. Jiu: Sifre 6 goluri, Mota 4, Apolzan 4 (3 din 7m), Kekezovic 3, Dragnea 3, B. Mănescu 2, Acatrinei 1, Enache 1
Aruncări de la 7m: 0/0, respectiv 4/3
Eliminări: 8 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

2 COMMENTS

  1. rusine arbitrii,hotii,nu stiu ce nume sa va dau,ce ati vazut la ultima faza cand a maracat rusia,sa va uitati la reluare.va rugam sa faceti ceva cu arbatrajul din Romania e dezastru peste tot,din respect pentru handbal,jucatori care nu sant respectati,atentie FEDERATIE

LEAVE A REPLY