Emoții pentru Mitică Opriș la debutul în Liga Națională: „Mergem la fiecare meci cu gândul de a scoate câte ceva!”

0
5025

Nou-promovata CSM Făgăraș se află în fața debutului în Liga Națională, ce va avea loc miercuri seară, la Suceava. Ardelenii au ca obiectiv în acest sezon evitarea retrogradării și speră la un start pozitiv în acest sezon.

La CSM Făgăraș au ajuns în această vară câțiva jucători cu experiență, Răzvan Szopka, Marian Filip sau Darius Apolzan, care, speră Mitică Opriș, să ajute la îndeplinirea obiectivului. Primul pas, la Suceava. „Plecăm încrezători la drum. Noi sperăm să ne îndeplinim obiectivul pe termen lung. Mergem la fiecare meci cu gândul de a scoate câte ceva, pentru ca la final să strângem suficiente puncte. Și eu am emoții, e și debutul meu în Liga Națională. Pe Suceava i-am văzut într-un meci, sunt o echipă bine organizată, au tradiție, ei au mai fost în Liga Națională. Se bazează pe un joc în viteză, au forță de aruncare. Au atuurile lor pe care vor încerca să le pună în practică. Depinde de noi cum vom reuși să le anihilăm punctele forte.”, ne-a declarat antrenorul Făgărașiului.

Partida dintre CSU Suceava și CSM Făgăraș va avea loc miercuri, de la ora 18:00, și va fi condusă de la centru de Georgian Băducu şi Răzvan Voicu

sursă foto: ActionFoto.ro – Mircea Roșca

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY