Eliodor Voica se întoarce pe banca lui Dinamo. Doi străini transferați la medaliata cu bronz

0
988

eliodor voica lotMedaliata cu bronz din sezonul trecut va avea un nou antrenor începând cu noul sezon competițional. Eliodor Voica revine pe banca echipei din capitală după patru ani de zile, timp în care a fost la Știința Bacău și naționala României și la echipa secundă a CSM-ului.

Conducerea lui Dinamo a negociat cu Constantin Ștefan, aflat la final de contract, însă nu a ajuns la un numitor comun, astfel că s-a reorientat și l-a numit antrenor principal pe Eliodor Voica. “Mă bucur să revin pe banca tehnică a echipei Dinamo și sper ca întoarcerea mea în Ștefan cel Mare să aducă un plus de profesionalism, un plus de dorință și o creștere calitativa în jocul echipei. Știu foarte bine din perioada în care am fost jucător aici că în Ștefan cel Mare locul 2 nu bucură pe nimeni, locul 2 nu există pentru alb-roșii…Îmi doresc ca Dinamo să redevină una din echipele de top în ierarhia handbalului din România!”, a declarat noul antrenor al lui Dinamo, potrivit paginii oficiale de Facebook.

De asemenea, Dinamo a perfectat primele două transferuri în vederea noului sezon, Muhamed Zulfic și Alireza Mousavi. Zulfic (23 ani, de la Bosna Sarajevo) joacă pe postul de extremă dreapta și vine din Bosnia, țară pe care a reprezentat-o în ultimul meci al preliminariilor Euro 2016, de aseară, din Danemarca, în timp ce Mousavi (25 ani) este un pivot iranian și vine de la Tatabanya. Ambii au evoluat pentru naționalele lor la precedentul Campionat Mondial, disputat în Qatar.

La capitolul plecări, Dinamo s-a despărțit de Adrian Chiruț, Josip Sandrk și Bogdan Fuică, aflați la final de contract.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY