Eliodor Voica explică situația bizară de la Odorhei: „Vizele medicale expiraseră, a trebuit să așteptăm să vină de la București!”

1
4479

Dinamo București și-a asigurat în foarte mare măsură primul loc la finalul sezonulul regulat după victoria de la Odorhei, scor 38-34 (19-14). Partida a avut însă un moment rar întâlnit în handbal, oficialii oaspeților fiind nevoiți să înceapă meciul în spatele băncii tehnice.

Cei doi antrenori au început meciul în tribuna de la Odorhei și au coborât pe teren abia în minutul 24. Cum a fost posibil acest lucru? „Vizele medicale ale staff-ului expiraseră. A trebuit să așteptăm vizele medicale de la București, au ajuns puțin mai devreme, dar a durat până când au fost verificate de oficiali.”, ne-a mărturisit Eliodor Voica.

Legat de meciul de la Odorhei, antrenorul lui Dinamo ne-a spus: „Meciul era la fel de important și pentru noi, și pentru Odorhei. Aș dori să felicit echipa pentru felul în care a luptat. S-a văzut încă din primul minut angajamentul lor, mă bucur pentru victorie. Au înțeles importanța meciului, e o victorie care ne asigură în foarte mare măsură primul loc la finalul sezonului regulat.”. Eliodor Voica este de părere că experiența superioară a băieților săi a fost decisivă. „S-a văzut experiența jucătorilor lui Dinamo în momentele importante. Astăzi am fost poate și mai norocoși decât adversarii.”, a concuzionat tehnicialul dinamovist.

Eliodor Voica, nemulțumit de cartonașul roșu primit de Șandru

În minutul 56 al meciului, Ciprian Șandru s-a contrat cu Adrian Sipos și a văzut cartonașul roșu din partea celor doi arbitri, fapt ce l-a nemulțumit pe Eliodor Voica. „Nu pot să-l încurajez, dar faptul e consumat. Sper să înțeleagă că astfel de lucruri nu vor aduce nimic bun nici lui și nici echipei.”, a afirmat fostul selecționer.

Pentru Dinamo urmează o altă deplasare, în Danemarca, la Aalborg, în Cupa EHF, sâmbătă de la ora 14:30.

1 COMMENT

  1. Dle Eliodor Voica am 3 intrebari la dvs cu respectul cuvenit:
    1. Poate o echipa de liga nationala sa inceapa in joc fara nici un oficial pe banca?
    2. In calitate de ce ati dat indicatii la primul time out?
    3. Daca modul in care s-a procedat este gresit aceptati sa pierdeti meciul la masa verde? Vezi cazul csm cu ecusoanele etc.
    Cu respect

LEAVE A REPLY