Eklemovic ramane alaturi de Minaur, in calitate de consultant. Turneu de pregatire in Germania pentru campioni

0
1363

nikola eklemovic minaur baia mareDupa ce a castigat titlul de campioana a Romaniei, Minaur Baia Mare va evolua in sezonul viitor in Champions League, iar pregatirile pentru aceasta competitie au inceput deja. Ajuns la finalul carierei, magicianul Nikola Eklemovic va ramane alaturi de echipa cu care a reusit in acest an eventul, de data aceasta in calitate de consultant. 

In aceste zile, echipa a intrat intr-o bine-meritata vacanta, urmand sa se reuneasca pe 20 iulie, iar pe 21 iulie, sa intre in cantonament pentru o saptamana. Ca meciuri amicale, HCM Minaur va participa in perioada 7-9 august la Sparkassen Cup, in Germania, turneu la care vor lua parte echipe de top precum Kiel sau Veszprem.

“Pentru echipa de baieti un singur lucru pot sa va spun, ca il vom avea ca si consultant-manager pe Nikola Eklemovic. El se va ocupa de tot ceea ce inseamna consolidarea echipei”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

Antrenorul secund Petre Pop a vorbit despre turneul din Germania si adversarii echipei baimarene, marturisit ca va fi o competitie extrem de grea, cu adversari de calibru. 

“Reunirea lotului va fi pe 20 iulie, cand vom avea si testele de alergare si de forta, apoi va urma un cantonament de sapte zile, ramane sa mai stabilim locatia, si o serie de antrenamente in Baia Mare. Vom participa in luna august la un turneu in Germania, unde ne vom intalni cu Kiel, Veszprem, Zagreb, Fuchse Berlin si Frisch Auf Goppingen. Va fi un turneu deosebit de puternic si sper sa reusim sa ii facem fata, iar apoi vom continua pregatirea pe plan local cu o serie de meciuri amicale, raman de stabilit doar echipele”, a declarat Petre Pop. 

Liga Nationala va debuta, cel mai probabil, in luna septembrie.

sursa text: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY