Ekaterina Vetkova, despre titlul câștigat de CSM București: „Am vrut să demonstrăm că suntem cele mai bune”

0
3153

ekaterina vetkova campioana2CSM București a cucerit marți titlul de campioană, primul din istorie, pe terenul marii rivale, HCM Baia Mare. Sărbătoarea a început imediat după partidă, în fața fanilor băimăreni, și a continuat în capitală.

Despre performanța obținută ne-a vorbit Ekaterina Vetkova, pivotul echipei, care se află la al doilea titlu de campioană a României, după cel din 2012, obținut cu Oltchim Rm. Vâlcea. „Suntem fericite, ne bucurăm de acest succes, ne-am dorit să câștigăm campionatul și am așteptat acest moment mult timp. Am pregătit aceste meciuri tot sezonul. Pentru noi este o dublă victorie, pentru că am câștigat pe terenul HCM-ului și am vrut să demonstrăm tuturor, în primul rând nouă, că în acest moment suntem cele mai bune. Vreau să le mulțumesc celor din staff care au lucrat tot sezonul cu noi, am obținut această victorie împreună.”, ne-a spus jucătoarea din Rusia, care va continua la CSM București și în sezonul viitor. „Voi continua la CSM București, mai am contract încă un an. Avem o echipă bună și o atmosferă bună în interior. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut în acest sezon.”, a încheiat Vetkova.

CSM București a promovat în Liga Națională în urmă cu șase ani și se află la a doua medalie din palmares, după cea din sezonul 2009/2010, când a terminat pe poziția a treia.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY