Echipa ideală a etapei a XVIII-a a Ligii Naționale masculine

0
2124

Gazdele au obținut victorii pe linie în etapa a XVIII-a a Ligii Naționale masculine. Handbalvolei.ro vă prezintă cel mai bun „șapte” al rundei.

Portar – Ionuț Iancu (CSM București)

Intrarea sa între buturile CSM-ului a adus liniștea de care vicecampionii aveau nevoie. Portarul de 21 de ani a avut o contribuție majoră la succesul echipei sale în fața Vasluiului.

Extremă stânga – Nicușor Negru (CSM București)

Al treilea marcator al campionatului, Nicușor Negru, a făcut un meci bun împotriva Vasluiului. Internaționalul de tineret a marcat de nouă ori în poarta lui Pralea și Stănescu, fiind cel mai bun realizator al partidei.

Inter stânga – Ciprian Șandru (Dinamo București)

Dacă Jakov Vrankovic nu a mai ieșit în evidență, a făcut-o Ciprian Șandru. Interul stânga dinamovist a avut o evoluție bună, a marcat de șapte ori în poarta Călărașiului și a fost unul din cei mai buni oameni de pe teren.

Centru – Cristi Fenici (Poli Timișoara)

În lipsa lui Irakli Chikovani și Demis Grigoraș, greul a căzut pe umerii lui Cristi Fenici. Cel mai bun handbalist din Liga Națională de anul trecut a fost decisiv în victoria lui Poli de joi seară în fața Minaurului, cu opt reușite.

Inter dreapta – Dusan Trifkovic (HC Adrian Petrea)

Reșițenii au obținut o victorie mare în fața Energiei și Dusan Trifkovic a fost unul din principalii artizani. Sârbul de 23 de ani și-a trecut în cont zece goluri, patru dintre ele de la linia de șapte metri.

Extremă dreapta – Roland Thalmaier (Potaissa Turda)

Pentru a doua oară în acest sezon, Roland Thalmaier a fost printre cei mai buni jucători ai Turzii într-o partidă de pe teren propriu. Internaționalul de tineret a punctat de zece ori, fiind cel mai bun marcator al duelului cu CSM Ploiești, 33-27.

Pivot – Albert Cristescu (HCM Minaur Baia Mare)

Chiar dacă Minaur a pierdut, Albert Cristescu a făcut un joc bun la Timișoara. Pivotul venit de la Constanța a marcat de trei ori și a fost unul din principalii oameni din defensiva băimăreană.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY