Echipa etapei a XXVI-a a Ligii Naționale masculine

0
2662

Sezonul regulat al Ligii Naționale masculine s-a încheiat ieri, cu partida de la Timișoara, dintre Poli și Odorhei. Handbalvolei.ro vă prezintă cel mai bun șapte la rundei.

Portar – Dragoș Fleșer (Potaissa Turda)
La doar 18 ani, Dragoș Fleșer a făcut un meci foarte bun împotriva Galațiului. Fleșer a terminat partida cu un procentaj de 45%, evoluând pe întreaga durată a meciului.

Extremă stânga – Gabriel Florea (CSA Steaua)
Steaua a obținut victoria care i-a adus locul patru la finalul sezonului regulat, 29-28 cu CSM București, iar Gabriel Florea a fost decisiv. Stelistul a marcat ultimele patru goluri ale formației sale din meci și a terminat partida cu 13 reușite.

Inter stânga – Călin Hagiu (HC Vaslui)
Vasluienii au făcut un cadou fanilor de final de sezon, o victorie cu 37-30 în fața Călărașiului. Călin Hagiu a fost unul din cei mai buni oameni de pe teren în acest meci, marcând de nouă ori.

Centru – Mihai Bujor (HC Vaslui)
Nu doar Călin Hagiu a fost la înălțime în partida cu Dunărea Călărași, ci și Mihai Bujor. Centrul moldovenilor a înscris 12 goluri, fiind cel mai bun marcator al meciului.

Inter dreapta – Marius Sadoveac (HCM Minaur Baia Mare)
La fel ca și la Târgu Jiu, Marius Sadoveac a tras echipa după el. Prestația lui n-a fost nici de data aceasta suficientă însă pentru ca Minaur să se impună, băimărenii terminând la egalitate, 25-25, cu Reșița. Sadoveac a punctat de 11 ori în acest meci.

Extremă dreapta – Mohamed Zulfic (Dinamo București)
Internaționalul bosniac se află în creștere de formă și a fost preferat de Eliodor Voica pe postul de extremă dreapta la Ploiești. Zulfic a înscris șase goluri în victoria 37-29 a lui Dinamo, care i-a asigurat primul loc la finalul sezonului regulat.

Pivot – Huba Talas (HC Odorhei)
La fel ca și în penultima etapă, Huba Talas a evoluat bine și la Timișoara. Pivotul Odorheiul a marcat de șase ori în înfrângerea 21-28 de pe terenul lui Poli.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY