Echipa etapei a XXII-a a Ligii Naționale masculine

0
3498

Etapa a XXII-a a Ligii Naționale masculine a asigurat, matematic, prezența în play-off pentru alte trei formații: CSA Steaua, Potaissa Turda și Poli Timișoara. Handbalvolei.ro vă prezintă cel mai bun „șapte” al rundei.

Portar – Ionuț Irimuș (Dinamo București)
Din nou internaționalul dinamovist a avut o prestație solidă între buturi. Irimuș a fost unul din cei mai buni oameni ai lui Eliodor Voica în deplasarea de la Odorhei, în succesul 38-34.

Extremă stânga – Mihai Timofte (Poli Timișoara)
Veteranul Timișoarei a evoluat excelent în succesul ce a asigurat echipei matematic locul în play-off, 31-26 cu Dunărea Călărași. Timofte a marcat de 12 ori în acest meci.

Inter stânga – Radu Lazăr (Potaissa Turda)
Și Potaissa Turda și-a asigurat matematic locul în play-off sâmbătă, după victoria 37-27 în fața Focșaniului. Radu Lazăr a fost unul din principalii oameni ai gazdelor, atât în apărare, cât și în atac.

Centru – Pierre Ragot (Dinamo București)
A început meciul pe bancă, apoi l-a înlocuit pe Diaw pe faza de atac și s-a achitat bine de sarcini. Francezul lui Dinamo a ieșit la rampă cu adevărat pentru prima oară în Liga Națională în acest an.

Inter dreapta – Ionuț Georgescu (CSA Steaua)
Pentru a doua etapă la rând, Ionuț Georgescu a fost cel mai bun om al Stelei. Interul dreapta a marcat de nouă ori în succesul echipei sale, la limită, 26-25 cu Energia Pandurii Târgu Jiu.

Extremă dreapta – Ionuț Nistor (Energia Pandurii Târgu Jiu)
La fel ca și în tur, Nistor a avut o evoluție bună împotriva fostei sale echipe. Fostul căpitan al naționalei de tineret a înscris de opt ori în înfrângerea de la Chiajna, fiind principalul realizator al gorjenilor.

Pivot – Marius Novanc (CSM București)
Internaționalul CSM-ului a fost de neoprit în disputa cu HC Adrian Petrea. Novanc a marcat patru goluri în partida de la mijlocul săptămânii trecute și a obținut alte patru aruncări de la șapte metri, toate transformate de Marijanac.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY