Echipa etapei a XXII-a a Ligii Naționale feminine

0
2092

Etapa a XXII-a a adus o schimbare majoră în clasamentul Ligii Naționale, Rapidul urcând de pe loc retrogradabil pe loc de baraj, în dauna Măgurii Cisnădie. Handbalvolei.ro va prezintă echipa etapei.

Portar – Elena Voicu (HC Dunărea Brăila)
Devenită principala opțiune pe postul de portar în absența Gabrielei Dobre, Elena Voicu se achită bine de sarcini. Așa s-a întâmplat și ieri, la Cluj, unde a avut un rol important în victoria 31-26.

Extremă stânga – Ana Maria Iuganu (HCM Roman)
Ana Maria Iuganu a fost cea mai bună jucătoare a Romanului, în fața unei formații puternice. Extrema stângă a marcat de șapte ori în înfrângerea 22-27 de la Baia Mare.

Inter stânga – Andreea Enescu (CSM Unirea Slobozia)
Golghetera Sloboziei a fost decisivă încă o dată. Andreea Enescu a marcat ultimele trei goluri ale formației sale în remiza 27-27 cu CSM Ploiești, fiind decisivă în econimia rezultatului final.

Centru – Andreea Pricopi (Corona Brașov)
Chiar dacă a marcat doar de două ori, Andreea Pricopi a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale din acest sezon. Pricopi a dirijat perfect ofensiva Coronei, care s-a impus la Sebeș, în fața Cisnădiei, 28-26.

Inter dreapta – Jelena Zivkovic (SCM Craiova)
Craiova s-a predat greu pe terenul CSM-ului, 24-31, diferența fiind făcută în ultimele zece minute. De la formația Simonei Gogîrlă s-a remarcat sârboaica Jelena Zivkovic, care a reușit să marcheze de opt ori.

Extremă dreapta – Laura Chiper (Corona Brașov)
Internaționala din lotul Coronei continuă forma bună de până acum. De șapte ori a marcat Laura Chiper în meciul cu Cisnădie, având un aport mare la victoria cu 28-26.

Pivot – Katarina Jezic (HCM Baia Mare)
Croata din lotul vicecampioanei a fost de neoprit în disputa cu Roman. HCM Baia Mare s-a impus cu 27-22, iar Katarina Jezic și-a trecut numele pe lista marcatoarelor de șapte ori.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY