Echipa etapei a XXI-a a Ligii Naționale feminine

0
2307

Etapa a XXI-a a stabilit în mare măsură campioana României din acest sezon, ca urmare a victoriei Coronei Brașov în fața celor de la HCM Baia Mare. Fetele lui Bogdan Burcea au făcut un meci mare, fiind net superioare la toate capitolele, iar trei dintre ele sunt prezente în echipa etapei.

Portar – Denisa Dedu (Corona Brașov)
Deși a început meciul pe bancă, Denisa Dedu și-a pus amprenta asupra rezultatului mare obțint de Corona Brașov. Convocată de Tomas Ryde din nou la națională, portarul de 21 de ani a avut o evoluție bună în victoria 32-26 de aseară.

Extremă stânga – Camelia Hotea (Corona Brașov)
Băimăreancă la origine, Camelia Hotea a contribuit decisiv la victoria Brașovului în fața fostei sale echipe. Căpitanul Coronei a înscris de șase ori, fiind una din cele mai bune jucătoare ale lui Bogdan Burcea din acest meci.

Inter stânga – Cristina Zamfir (Corona Brașov)
Interul Coronei a demonstrat încă o dată că poate ar fi meritat să fie chemată la echipa națională. Cristina Zamfir a marcat de zece ori în poarta vicecampioanei, fiind cea mai bună realizatoare a partidei.

Centru – Ana Paula Rodrigues (CSM București)
CSM București a câștigat greu și cu multă șansă la Roman, 22-21, la fel ca și sezonul trecut. Brazilianca din lotul campioanei a fost decisivă, marcând ultimele două goluri ale întâlnirii.

Inter dreapta – Marina Dmitrovic (CSM Ploiești)
Dmitrovic a fost cea mai bună marcatoare a Ploieștiului în fața Clujului, în partida ce a deschis această etapă. Sârboaica a avut un procentaj bun, marcând de 9 ori din 12 aruncări, în victoria 35-21.

Extremă dreapta – Alexandra Do Nascimento (HCM Baia Mare)
A fost poate singura jucătoare de la HCM Baia Mare care s-a ridicat la nivelul adversarului. Do Nascimento a transformat în gol șapte din cele nouă aruncări avute.

Pivot – Daria Ilina (HCM Râmnicu Vâlcea)
După un început de an mai ezitant, Daria Ilina a avut o prestație foarte bună în weekend, în disputa câștigată de HCM Râmnicu Vâlcea în fața celor de la Măgura Cisnădie. Rusoaica a înscris 10 goluri din 11 încercări, cele mai bune cifre ale sale într-un meci în acest sezon.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY