Echipa etapei a XX-a a Ligii Naționale feminine

0
4297

Etapa a XX-a din campionatul fetelor s-a încheiat aseară, cu partida de la București, dintre CSM București și Corona Brașov. Handbalvolei.ro vă prezint cel mai bun „șapte” al rundei.

Portar – Jelena Grubisic (CSM București)
Din nou croata din poarta CSM-ului a avut o prestație solidă pentru campioana României. În absența lui Pessoa, Grubisic și-a făcut datoria în cele 45 de minute în care a evoluat împotriva Coronei Brașov, având 17 intervenții din 31 de aruncări.

Extremă stânga: Ana Maria Iuganu (HCM Roman)
Romanul s-a impus mai greu decât s-ar fi așteptat la Slobozia, iar Ana Maria Iuganu a fost una din jucătoarele care au contribuit decisiv la obținerea celor trei puncte. Jucătoarea care împlinește astăzi 26 de ani a marcat de cinci ori pentru echipa lui Florin Pera, dintr-un total de șase aruncări.

Inter stânga: Carmen Cartaș (Corona Brașov)
Revenită pe postul de inter stânga în absența Cristinei Zamfir, Carmen Cartaș a fost cea mai bună jucătoare a Coronei în deplasarea de la București, cu CSM. Cartaș a înscris opt goluri în poarta campioanei, o treime din totalul reușitelor echipei sale.

Centru: Mădălina Zamfirescu (HC Dunărea Brăila)
Cea mai utilizată jucătoare de Costică Buceschi în deplasarea de la Sebeș și și-a făcut pe deplin datoria. Mădălina Zamfirescu a marcat de cinci ori și a avut o evoluție sigură și în centrul defensivei.

Inter dreapta: Jelena Zivkovic (SCM Craiova)
Internaționala din lotul Craiovei a continuat șirul evoluțiilor bune și în meciul cu CSM Ploiești, pierdut 25-29. Sârboaica din Bănie a fost „motorul” echipei în disputa de sâmbătă, trecându-și în cont șase reușite.

Extremă dreapta: Alexandra Do Nascimento (HCM Baia Mare)
60 de minute a bifat Alexandra Do Nascimento în disputa din urmă cu o săptămână, 29-24 cu HCM Râmnicu Vâlcea. Brazilianca a marcat patru goluri, fiind a doua realizatoare a echipei, după Timea Tătar.

Pivot: Iryna Shutska (CSM Ploiești)
CSM Ploiești a învins Craiova pe teren propriu, iar un aport mare la această victorie l-a avut Iryna Shutska. Eleva lui Neven Hrupec a fost una din cele mai bune jucătoare ale meciului, fiind în permanență un pericol real pentru poarta adversă.

sursă: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY