Echipa etapei a XIX-a a Ligii Naționale masculine

0
3649

Etapa a XIX-a a Ligii Naționale masculine a programat multe partide interesante, din care HC Vaslui, Potaissa Turda, Dinamo București, HC Odorhei și Minaur Baia Mare au ieșit învingătoare. Handbalvolei.ro vă prezintă primul „șapte” al rundei.

Portar: Ionuț Irimuș (Dinamo București)
Cele 20 de intervenții ale sale au ajutat Dinamo să plece cu toate punctele de la Târgu Jiu. „Câinii” își păstrează astfel distanța de cinci, respectiv șapte puncte față de principalele urmăritoare.

Extremă stânga: Mihai Timofte (CH Politehnica Timișoara)
Timișoara n-a avut o misiune tocmai ușoară la Focșani, în condițiile în care pentru bănățeni nu au jucat Chikovani, Grigoraș și Pejovic. Mihai Timofte a fost principalul om de gol al lui Pero Milosevic, punctând de 12 ori în succesul lui Poli cu 25-22.

Inter stânga: Ilie Vaidasigan (HC Adrian Petrea)
Ilie Vaidasigan a arătat încă o dată de ce este om de bază la Reșița, chiar dacă nu a făcut cel mai bun meci al său. Interul stânga de 33 de ani a punctat de șapte ori în partida pierdută cu Potaissa Turda, scor 29-32.

Centru: Mihai Bujor (HC Vaslui)
HC Vaslui a obținut trei puncte mari în fața Stelei pe teren propriu, iar Mihai Bujor a fost decisiv. Acesta a marcat ultimele două goluri ale partidei (șapte în total), la scorul de 23-23, și a adus astfel victoria în partida de duminică dimineață.

Inter dreapta: Cristian Adomnicăi (Potaissa Turda)
Cristian Adomnicăi a avut una din cele mai solide prestații ale acestui sezon în meciul de la Reșița, câștigat cu 32-29. Pe lângă cele cinci goluri marcate, interul dreapta al ardelenilor a oferit patru pase decisive și a reușit patru intercepții, contribuind decisiv la această victorie.

Extremă dreapta: Andrei Mihalcea (HC Odorhei)
Odorheiul s-a impus mai ușor decât s-ar fi așteptat în deplasarea de la Călărași, una în care Andrei Mihalcea a reușit să marcheze de șapte ori, fiind cel mai bun marcator al echipei lui Vlad Caba. Harghitenii s-au impus cu 31-22 și continuă cursa de urmărire a lui Dinamo.

Pivot: Uros Vilovski (HCM Minaur Baia Mare)
HCM Minaur Baia Mare a obținut o victorie importantă luni seară pe teren propriu în fața Ploieștiului, o posibilă viitoare adversară, în cazul în care băimărenii ratează prezența în play-off. Uros Vilovski a avut o evoluție bună, reușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor de șapte ori.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY