După Ionuț Ramba, Minaur s-a despărțit și de Cristi Ghiță

0
3730

HCM Minaur Baia Mare și Cristi Ghiță au încheiat colaborarea, de comun acord, de la data de 1 noiembrie, potrivit site-ului oficial al clubului băimărean. Este al doilea jucător pe care campioana îl pierde într-o săptămână, după ce Ionuț Ramba a semnat cu Lemgo.

Cristi Ghiță a ajuns la Minaur în această vară și aventura lui, la fel ca și cea a lui Ramba, la Minaur se încheie după doar trei luni de zile.

“Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare anunță că Cristian Ghiță și-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu care era legitimat la echipa noastră, și începând cu data de 1 noiembrie 2015 este liber de contract. Cristian Ghiță a ajuns la HCM Minaur în vara acestui an de la formația de primă ligă franceză, Selestat. Născut în Bacău pe 22 noiembrie 1990, joacă pe postul de inter dreapta, iar în cariera sa, pe lângă clubul francez Selestat, a mai jucat doar la Știința Municipal Bacău, cu care a ajuns în sezonul 2010/2011 în semifinalele Cupei Challenge.

Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare îi mulțumește lui Cristian Ghiță pentru prestația avută sub culorile clubului nostru și îi urează mult succes în carieră !”, se arată în comunicatul emis de clubul băimărean.

În acest moment, Minaur rămâne cu o singură soluție pe postul de inter dreapta, Marius Sadoveac.

sursă foto: Facebook HCM Minaur Baia Mare

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY