Dunărea Călărași câștigă lejer duelul cu CSM Făgăraș

0
3122

Primul succes al Dunării Călărași pe teren propriu din acest sezon a venit în runda a treia, când echipa lui Caslav Dincic a primit vizita Făgărașiului. A fost 32-24 (17-10), un succes destul de facil, într-un meci dominat din primele minute.

Având o defensivă bine organizată de Caslav Dincic, de care Făgărașiul a avut probleme în a trece în primele 30 de minute, Dunărea Călărași a reușit să se desprindă rapid în meci. Gazdele au avut 9-3 după primul sfert de oră și 13-6 după alte nouă minute, rezolvând astfel în mare măsură soarta celor trei puncte.

De la 17-10 la pauză, Dunărea s-a distanțat la 23-13, moment în care brașovenii au început să arate un handbal bun, prea târziu însă pentru a salva ceva. Cu o serie de patru goluri marcate de Frățilă, Făgărașiul s-a apropiat la 23-17, a ajuns la -5 cu cinci minute înainte de final, însă călărășenii au apăsat pe accelerație spre sfârșit și s-au distanțat iar. S-a terminat 32-24, un succes confortabil pentru Dunărea, care ajunge la șase puncte în clasament, în timp ce Făgărașiul înregistrează a treia înfrângere consecutivă.

sursă foto: Emanuel Titus Ilieși

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHC Dunărea Călărași1732
CSM Făgăraș1024

AHC Dunărea Călărași

CSM Făgăraș

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY