Dunărea Brăila, meciuri de verificare în Croația! Podravka a învins echipa lui Neven Hrupec în prima întâlnire

0
830

HC Dunărea Brăila se află în aceste zile în Croația, unde dispută o serie de teste împotriva campioanei RK Podravka Koprivnica, formație la care evoluează și Yuliya Dumanska, portarul naționalei României. Cele două formații și-au dat întâlnire în această seară, iar Podravka s-a impus cu 34-29.

Dacă în România handbalul este interzis de către autorități, HC Dunărea Brăila a găsit soluția de a merge în Croația pentru a își testa forțele cu campioana Croației, RK Podravka. Cele două echipe s-au întâlnit în această seară, iar Podravka, cu Yuliya Dumanska între buturi, a câștigat partida cu 34-29 (19-15). De remarcat că de la Brăila au lipsit Kanaval și Premovic. Cele două formații se vor întâlni și mâine.

RK Podravka Vegeta-HC Dunărea Brăila 34-29 (19-15)
RK Podravka Vegeta: Tucaković, Ećimović, Dumanska (portari), Milosavljević 8 goluri (2 din 7m), Mugoša 4, Tsakalou 4, Zadravec 3, Popović 3, Milošević 3, Franušić 3, Carlos 3, Turk 2, Džono 1, Zrnić, Buljan, Škarić. Antrenor: Zlatko Saračević
HC Dunărea Brăila: Șerban, Nenezic (portari), Tiron 8 goluri (1), Udriștioiu 7 (3), Zamfirescu 4, Dmitrović 3, Safta 2, Sazdovska 2, De Araujo 2, Milić 1, Preda, Bucur, Bălăceanu, Coteț, Dache, Czeczi, Epureanu. Antrenor: Neven Hrupec

Pentru RK Podravka a fost al patrulea test din această vară. Campioana Croației a învins zilele trecute pe Osijek de două ori, 36-23 și 37-27, și a pierdut în fața lui Siofok, 28-29.

sursă foto: podravski.hr

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY