Duelul portarilor! » Dinamo câștigă la Târgu Jiu păstrează diferența de cinci puncte față de Odorhei

0
1992

Dinamo București nu a avut o misiune facilă la Târgu Jiu, dar a reușit să se impună în cele din urmă, scor 25-23. A fost un spectacol oferit de George Șelaru și Ionuț Irimuș, ambii fiind într-o formă senzațională!

Gorjenii au controlat meciul timp de 35 de minute, însă au cedat și din punct de vedere fizic din minutul 40, fapt ce s-a văzut pe tabelă.

Dinamo a început ezitant pe terenul Energiei, marcând doar de trei ori în primele 20 de minute. Elevii lui Bozo Rudic au profitat de acest lucru și s-au desprins la un nesperat 9-3, moment în care dinamoviștii s-au trezit. Oaspeții au început să conteze în meci, au găsit drumul către gol, iar la pauză tabela indica 14-9.

Diferența de cinci goluri s-a menținut încă cinci minute din partea a doua. S-a făcut 17-12, dar gorjenii nu au menținut ritmul și au cedat complet. „Câinii” s-au apărat din ce în ce mai bine, au punctat de șapte ori consecutiv și au gestionat perfect finalul partidei, chiar dacă în tot acest interval au irosit și două aruncări de la șapte metri, prin Zulfic și Ragot. A fost 23-25 la final, iar Dinamo menține avantajul de cinci lungimi față de HC Odorhei, în timp ce Energia rămâne în continuare la o distanță importantă față de locul opt.

Bozo Rudic, antrenor Energia: „A fost greu, e al doilea meci în mai puțin de 48 de ore. Am jucat până când am avut putere, am căzut fizic și psihic în ultimele 15-20 de minute. Noi avem alte două meciuri grele în trei zile, cu Odorhei și CSM București, trebuie să scoatem undeva puncte. Eu sper la play-off, dar trebuie să și câștigăm.”

Eliodor Voica, antrenor Dinamo București: „Am început foarte greu, echipa din Târgu Jiu s-a agățat de fiecare minge. Am avut câteva nesincronizări în atac, am fost ezitanți, dar pot felicita băieții pentru jocul din apărare din repriza a doua. Meciurile din deplasare au altă încărcătură, drept dovadă am început mai greu. Am reușit să atingem un nivel bun în repriza a doua. A fost un spectacol al portarilor de la ambele echipe, Irimuș a terminat meciul cu 20 de intervenții. Eliminarea din Cupa României a fost o lovitură grea, dar rămânem concentrați pe cele două fronturi, campionat și Cupa EHF.”

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
Energia Pandurii Tg. Jiu1423
Dinamo București925

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY