Duel tare la Târgu Jiu » Bozo Rudic: „Trebuie să câștigăm pentru că nu avem nicio scuză”

0
1280

Andrei Grasu,Marko PejovicSâmbătă după-amiază, la Târgu Jiu, are loc un meci foarte interesant din etapa a noua a Ligii Naționale, între Energia și Steaua. Dacă sezonul trecut cele două formații au scăpat pe ultima sută de metri de retrogradarea directă, acum au devenit echipe cu pretenții și au obiective mărețe.

Va fi primul contact  cu publicul gorjean pentru Bozo Rudic, noul antrenor al Energiei. Acesta nu s-a aflat pe bancă la meciul de la București, cu CSM, și afirmă că echipa are nevoie de victorie în duelul cu Steaua, de sâmbătă, în condițiile în care se află doar pe locul 9. „ Steaua e pe locul 3, dar trebuie să câștigăm pentru că nu avem nicio scuză. Jucăm acasă și sperăm să vină lumea la sală, să ne susțină, să ne împingă de la spate un pic. Eu zic că vom câștiga. E foarte important acest meci pentru că, după părerea mea, după ce revine și Acatrinei după accidentarea suferită, avem tot ce ne trebuie. Avem și oameni la schimb, lotul este destul de bun și acoperitor pe posturi. Este foarte important și pentru că după acest joc vin meciurile cu Timișoara și Ploieștiul, iar după aceste meciuri va veni o pauză mai lungă în care vom putea munci și noi mai mult. Meciul acesta este foarte, foarte important!”, a afirmat Bozo Rudic pentru site-ul oficial al clubului,

Steaua se află la prima deplasare dificilă din acest sezon, după ce până acum a evoluat doar pe terenul celor trei nou-promovate, CSM Ploiești, CSM Focșani și CSU Galați. Elevii lui Ovidiu Mihăilă își doresc să repete prestația din duelul cu Dunărea Călărași, din etapa trecută, și să obțină cele trei puncte. „Este un meci foarte important pentru noi. Trebuie să câștigăm și cu o echipă puternică în deplasare. Avem un moral bun după meciul cu Călărașiul și sper să ne menținem pe aceeași linie și să câștigăm, pentru că intram într-o serie de partide extrem de grele. Au o echipă bună, au foame de puncte, au schimbat antrenorul și vor mai motivați, dar îmi doresc să jucăm cel puțin la fel de bine ca și în precedentul meci și să ne adjudecăm victoria. Mai mult ca sigur vor avea o altă față decât până acum, de fiecare dată când se schimbă antrenorul toți jucătorii își doresc să arate că merită să fie titulari. Nu cred că este vreo favorită în acest meci, dar având în vedere că joacă acasă și au o echipă din care fac parte jucători cu nume, poate au un plus.”, a spus Andrei Grasu, potrivit paginii de Facebook a echipei. Pentru acest meci, la oaspeți nu vor evolua Alexandru Dimache, Darius Apolzan și Said Ouksir, accidentați.

Meciul dintre Energia și Steaua va fi arbitrat de cuplul Octavian Fânață (Arad) și Ștefan Hendrea (Baia Mare). Delegat FRH a fost desemnat clujeanul Ion Furnea. Meciul va fi televizat de canalul Digisport 1, de la ora 14:15.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY