Duel european la Cisnădie, în ultimul meci oficial al anului 2019! Modificări în lotul echipei sibiene

0
1105

Duminică seară, de la ora 18:00, are loc ultimul meci oficial al anului 2019. Măgura Cisnădie și Gloria Bistrița, cele două reprezentante ale României în Cupa EHF, se întâlnesc în partida care încheie etapa cu numărul 11.

Se anunță un duel extrem de încins la Cisnădie, între două formații vecine de clasament înaintea acestei dispute. Gloria Bistrița ocupă locul 7, cu 18 puncte, și este urmată de Măgura Cisnădie, cu 16 puncte, într-un clasament în care încă este inclusă și Corona Brașov.

Duelul de duminică ar putea reprezenta debutul rusoaicei Natalia Vinyukova la Măgura Cisnădie. Interul stânga a ajuns sub comanda lui Alexandru Weber în această iarnă și o înlocuiește pe brazilianca Jaqueline Anastacio. Vinyukova a ajuns în România în vara lui 2018, la Gloria Buzău, dar s-a accidentat în pregătire și a ratat întreg sezonul.

De partea cealaltă, Gloria Bistrița abordează partida fără Laura Pristăvița, cu probleme medicale, și fără Daniela Todor, plecată în această iarnă la Rapid București. Revenite de la Campionatul Mondial, Zoqbi de Paula, Ljubica Nenezic și Mariana Costa se vor afla pe teren duminică seară.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY