Duel european în Liga Națională, miercuri de la ora 18:00

0
1135

iulian stamate csmbReprezentantele României din Cupa EHF, CSM București și Dinamo București, se întâlnesc astăzi într-un meci foarte interesant. Ocupantele locurilor unu și cinci înaintea acestui duel, cele două formații și-au propus obiective importante în acest sezon, iar asta transformă partida în una și mai palpitantă.

CSM București este liderul Ligii Naționale, cu o singură înfrângere până în acest moment, în deplasarea de la Călărași. Echipa lui Zvonko Sundovski, prin vocea lui Iulian Stamate, afirmă că își dorește un final perfect de tur, iar primul pas să fie făcut în această seară, în Giulești. „S-a format un nou derby în București, din fericire pentru noi. Dinamo este o echipă foarte bună, va fi foarte, foarte greu, dar ne dorim victoria care ne-ar desprinde puțin în clasament. E o perioadă aglomerată pentru noi, se simte puțin oboseala cauzată de deplasarea în Austria, dar din fericire o să vină pauza și o să avem parte de odihnă. Ne dorim însă să terminăm săptămâna cu două victorii, cu Dinamo și la Odorhei. Cu Dinamo șansele sunt 50-50, consider că echipele sunt cel puțin la fel de puternice.”, ne-a declarat pivotul de 32 de ani înaintea acestui duel.

La patru puncte de adversara de astăzi, Dinamo își dorește victoria pentru a nu pierde contactul cu liderul. „Câinii” lui Eliodor Voica și Sebastian Bota au în față o săptămână de foc, care începe astăzi și care se va termina sâmbătă, cu prilejul derby-ului campionatului cu Steaua. „E un meci de care pe care, avem șansa de a trece pe primul loc în perioada următoare dacă vom câștiga acest meci. Abordăm acest meci cu gândul la victorie. Sperăm, fără falsă modestie, să câștigăm ambele meciuri din această săptămână. Dacă stăm să ne uităm, e un campionat foarte, foarte strâns, poate cel mai echilibrat din ultimii ani. Vine și Timișoara din urmă, Odorheiul a pierdut puțin teren prin absențele lui Rusia, Mihalcea și Majnov. Nu credeam la începutul sezonulul că lupta pentru titlu se va da între atâtea echipe.”, ne-a spus Ovidiu Semen.

Ambele echipe au probleme de efectiv înaintea partidei directe. CSM București nu se va baza pe Tiberiu Constantinescu și Milos Kostadinovic, în timp ce de la Dinamo va absenta Răzvan Răpciugă, iar Liviu Mironescu este incert. Partida va începe de la ora 18:00, în Sala „Rapid” din București, iar intrarea va fi liberă.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY