Drumul Bacăului către grupele Cupei EHF trece prin Danemarca: „Vrem să demonstrăm că suntem pe drumul cel bun”

0
1258

raducu tamasDacă în sezonul trecut Bacăul a întâlnit o echipă din Suedia în turul al treilea al Cupei EHF, de data aceasta vicecampioana întâlnește o alta reprezentantă a Nordului, Team Tvis Holstebro.

Știința a ajuns în cursul acestei zile la Copenhaga și își continuă drumul către Holstebro cu autocarul. Băcăuanii știu ce îi așteaptă îi disputa cu Team Tvis Holstebro, o formație ce a pierdut în urmă cu două zile la Kolding, în fața campioanei, scor 30-26, după ce au condus la pauză cu 15-14. „I-am urmărit, formează o echipă destul de solidă. E acel stil nordic, în mare viteză, n-au un gabarit foarte mare, dar au o tehnică foarte bună. Au avut un început de sezon mai slab, dar și-au revenit și au urcat câteva trepte, noi încercăm să ne redresăm și să demonstrăm pe această cale că suntem pe drumul cel bun.”, ne-a declarat Răducu Tamaș, portarul Științei Bacău.

În sezonul trecut, Știința a fost eliminată în ultimul tur preliminar de o altă echipă din handbalul nordic, Kristianstad. Portarul Bacăului își dorește ca situația să fie diferită de această dată. „Sperăm să învățăm din greșelile trecutului și să nu mai facem aceiași pași greșiți.”, a concluzionat Tamaș. În continuare pentru Știința nu poate evolua Victor Alonso, accidentat.

Partida dintre Team Tvis Holstebro și Știința Bacău va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, ora României.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY