Dragoș Oprea și-a luat gândul de la un transfer la Dinamo: „Din partea mea, capitolul este încheiat”

0
1428

dragos oprea goppingenTentativa lui Dinamo de a-l aduce pe Dragoș Oprea în țară a eșuat. Jucătorul care și-a petrecut aproape toată cariera de sportiv la Frisch Auf! Goppingen exclude în acest moment un transfer la medaliata cu bronz din sezonul trecut după ce a așteptat în zadar aproape o lună pentru a semna contractul.

Cele două părți se înțeleseseră verbal, iar Dragoș Oprea chiar s-a antrenat alături de echipă timp de două săptămâni. Extrema stângă s-a întors însă în Germania după ce nu a primit și înțelegerea scrisă, deși a așteptat un semn din partea conducerii echipei. În acest moment, Dragoș Oprea nu mai este dispus să vină la Dinamo și își va căuta un nou angajament. „Verbal a fost totul în regula, doar că trebuia să semnez și contract, care este cel mai important lucru. Tot a fost amânat și nu înțeleg de ce nu mi se dă măcar un telefon, nu cred că merit să fiu tratat așa, pentru că în cele două săptămâni în care m-am aflat acolo am dat tot ce am avut mai bun. Din partea mea, capitolul este încheiat. Puțin respect se poate arăta totuși față de un jucător, nu că sunt eu. Chestia asta mă supără și mă doare. Am vrut să vin, să fac treabă, să câștigăm trofee, dar în stilul acesta, cu mine nu. Îmi pare foarte rău, m-am simțit foarte bine alături de echipă, sunt jucători buni, au arătat că există potențial. Pentru moment, rămân în Germania. În paralel n-am vorbit cu alte echipe, îmi dădusem cuvântul pentru un transfer la Dinamo. E deja 3 august și a trebuit să iau decizia asta.”, ne-a declarat Dragoș Oprea.

Ajuns la 33 de ani, Dragoș Oprea a evoluat în carieră pentru TSB Horkheim, TSV Neuhausen, TV Kornwestheim și Frisch Auf! Goppingen.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY