Dinamo, tot mai aproape de play-off după victoria cu Wisla!

0
1245

Dinamo București este aproape de play-off-ul Ligii Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv, după victoria de miercuri seară, 29-20 cu Wisla Plock. „Câinii” ajung la zece puncte după șase etape și mai au nevoie de două victorii pentru a se califica matematic.

După 26-26 în urmă cu o săptămână și jumătate, Dinamo a trecut clar de Wisla în retur, 29-20, la capătul unei partide controlate în totalitate. Cu Saied încă o dată providențial (16 intervenții, 46% procentaj) și cu Alouini perfect la coordonare, Dinamo a condus în permanență în disputa cu vicecampioana Poloniei. A fost 13-10 la pauză, iar emoțiile au fost risipite încă din primele zece minute ale actului secund. De la 13-12, „câinii” au marcat de patru ori la rând, au făcut 17-12 și de acolo diferența a crescut constant. Negru a dus scorul la 26-17, cea mai mare diferență înregistrată în meci, și tot el a închis tabela la 29-20.

Pentru Dinamo au evoluat Heidarirad (16 intervenții), Missaoui (portari), Alouini 6 goluri, Kuduz 6, Negru 5, Gavriloaia 5, Shebib 4, Vujic 1, Bannour 1, Nantes 1, Savenco, Asoltanei, Zulfic, Jamali, Vrankovic și Mousavi.

În etapa următoare, programată miercurea viitoare, Dinamo primește vizita lui Kadetten.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY