Dinamo termină prima parte a sezonului regulat în fotoliul de lider. Vrankovic, de neoprit

0
2888

Dinamo București și-a asigurat prima poziție la finalul turului campionatului grație succesului de marți seară, 34-27, cu CSM Ploiești. Oaspeții nu au făcut însă un joc slab, iar scorul a căpătat proporții doar pe final.

Dinamo și-a respectat statutul de favorită al partidei cu CSM Ploiești de acasă, neîntâmpinând probleme prea mari în ultimul meci din tur. Prahovenii au rezistat însă 45 de minute, iar ratările de pe final au făcut ca diferența să crească pe tabelă.

A fost 4-2 și 5-4 pentru CSM Ploiești în startul întâlnirii, după care dinamoviștii au pus stăpânire pe joc și nu au mai cedat inițiativa. Vrankovic, cel mai bun jucător al partidei, a adus pe Dinamo în avantaj în minutul 9 și tot el a stat la baza desprinderii „câinilor”. S-a făcut 10-6 după un gol al croatului și tot el s-a aflat în prim-plan, ducând scorul de la 15-14 la 18-14 în finalul reprizei.

În partea a doua, diferența de trei goluri a fost una constantă până în minutul 45. Prahovenii au ratat destul de mult însă în ultima parte a meciului, iar Dinamo a putut să obțină astfel un succes clar, la șapte goluri. Cele trei puncte le asigură elevilor lui Eliodor Voica primul loc la finalul turului, în timp ce Ploieștiul încheie prima parte a sezonului cu trei înfrângeri consecutive.

Dinamo București-CSM Ploiești 34-27 (18-15)
Dinamo București: Makaria, Grigoraș, Irimuș (portari), Vrankovic 14 goluri, Ragot 4, Băluț 4, Savenco 2, Șandru 2, Zulfic 2, Mocanu 2, Milasevic 1, Diaw 1, Asoltanei 1, Cîmpan 1, Mironescu, Vancea
CSM Ploiești: Antonaru, Rotaru, Szopka (portari), R. Farcaș 4 goluri, Stăncioiu 4, Tărîță 4, Capotă 4, Hoinaru 3, Rasic 3, Turcu 2, Zamfir 1, Botezatu 1, Hodorogea 1, A. Farcaș, Dragnea, Mihoci
Aruncări de la 7m: 2/2, respectiv 4/2
Eliminări: Ragot, Diaw (2), Șandru, respectiv Turcu, Dragnea, Stăncioiu, Rasic (2), Hodorogea

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY