Dinamo termină prima grupa D a Ligii Campionilor, după remiza dintre Ademar și Elverum! Sporting sau Tatran Presov, adversarul din play-off

0
10908

Dinamo București a terminat prima Grupa D a Ligii Campionilor, după ce partida dintre Ademar Leon și Elverum s-a încheiat cu un rezultat favorabil „câinilor”. Campioana României își va afla adversarul din play-off-ul competiției duminică seară, în urma rezultatului dintre Bjerringbro-Silkeborg și Sporting Lisabona.

„Câinii” aveau nevoie ca Elverum să nu învingă în Spania, pe Ademar, pentru a termina Grupa D pe prima poziție. Fapt ce s-a și întâmplat, cele două echipe terminând la egalitate, 24-24, un meci disputat, pe parcursul căruia Ademar a condus cu 10-7, iar norvegienii cu 21-18. În acest context, Dinamo este sigură de faptul că va avea returul din play-off pe teren propriu, în intervalul 27 februarie-3 martie.

Adversarul lui Dinamo din play-off se va cunoaște duminică seară și se va alege dintre Sporting Lisabona, campioana Portugaliei, și Tatran Presov, campioana Slovaciei. Deja calificată, Sporting Lisabona se deplasează în Danemarca, pe terenul lui Bjerringbro-Silkeborg, iar rezultatul final va determina adversarul „câinilor”. În cazul în care Silkeborg nu pierde, Vali Ghionea și Sporting Lisabona vin la București, iar în situația în care lusitanii se impun, Dinamo se va duela cu Tatran Presov. Primul meci din play-off va avea loc în perioada 20-24 februarie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY