Dinamo și-a luat revanșa în fața CSM-ului

0
1146

csmb-dinamo 14-15Dinamo și-a luat revanșa pentru înfrângerea usturătoare din turul campionatului în fața CSM-ului, 30-38. Miercuri seară, în Sala „Polivalentă” din București, „câinii” s-au impus meritat, 30-27, după un meci controlat încă din start.

Fără Simovic, accidentat, dar cu Stavrositu în primul „șapte”, CSM-ul a rezistat în fața lui Dinamo, o formație mai motivată, doar în primele minute ale partidei. S-a mers cap la cap până la 5-5, timp în care gazdele au condus o singură dată, 3-2, după care Dinamo, printr-o apărare mult mai mobilă și mai sigură, s-a desprins treptat. Oaspeții au înscris de cinci ori consecutiv și au avut chiar și șase goluri peste adversari, 12-6, însă CSM-ul se putea apropia în urma unor momente mai puțin reușite ale dinamoviștilor în atac. Doar că echipa condusă de Ovidiu Mihăilă, în absența lui Bozo Rudic, suspendat, s-a lovit de un Irimuș inspirat, iar diferența a crescut din nou, de la trei, la cinci goluri.

Gazdele au dat semne de revenire în debutul părții secunde. Ieșiți de la cabine mult mai montați și mult mai agresivi în apărare, alb-albaștri s-au apropiat la un gol de adversari și au avut două șanse de a egala, însă n-au făcut-o. Dinamoviștii au profitat de acest lucru și au forțat din nou desprinderea, care s-a dovedit a fi decisivă de data aceasta. Până la final, echipa lui Ion Mocanu și-a conservat avantajul și s-a impus cu 30-27 după cele 60 de minute, luându-și revanșa pentru înfrâgerea din tur.

CSM București-Dinamo București 27-30 (12-17)
CSM București: Dragomir, Blazevic (portari), Negru 9 goluri, Milosevic 4, Marijanac 4, Constantinescu 3, Ungureanu 3, Novanc 2, Rotaru 1, Pătru, Kostadinovic, Stamate
Dinamo București: Makaria, Fuică, Irimuș (portari), Șandru 9 goluri, Diaw 7, Ragot 5, Mocanu 3, Asoltanei 2, Savenco 2, Băluț 1, Vrankovic 1, Răpciugă, Chiruț, Manea, Mironescu, Nițu
Aruncări de la 7m: 6/3, respectiv 3/2
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY