Dinamo profită de absențele Odorheiului și revine pe podium

0
1323

dinamo-odorhei diawDinamo a revenit pe poziția a treia în urma succesului din această seară, 30-26 cu HC Odorhei, de pe teren propriu. „Câinii” au profitat de absențele importante ale oaspeților, Rusia, Majnov și Mihalcea, dar au avut emoții în partea a doua când Odorheiul a recuperat un deficit de șase goluri.

La fel ca și la Târgu Jiu, Vlad Caba s-a văzut nevoit să improvizeze pentru a alcătui o formulă de joc competitivă. Oaspeții au început cu Onyejekwe și Markez la linia de nouă metri, cel din urmă neantrenându-se toată săptămâna. Iar Dinamo a profitat de acest lucru și s-a desprins rapid pe tabelă, 7-2 și 12-5, pentru ca la pauză diferența să se reducă până la șase goluri: 14-8.

În partea a doua, defensiva gazdelor nu a mai fost la același nivel, iar Vlad Caba a forțat revenirea, înlocuindu-l pe Orban cu Szasz și atacând astfel cu șapte jucători. Tactica a dat roade, Bogunovic, aflat la debut, fiind motorul echipei pe faza de atac, și harghitenii au reușit să egaleze în doar zece minute: 16-16. Echilibrul s-a rupt însă în ultimul sfert de oră, după ce Grigoraș a apărat o aruncare de la șapte metri executată de Ojleski, la scorul de 19-18. Din acel moment Dinamo a fost echipa mai bună și a rezolvat soarta celor trei puncte, cu care revine pe podium, în fața rivalei Steaua.

Dinamo București-HC Odorhei 30-26 (14-8)
Dinamo București: Irimuș, Makaria, Grigoraș (portari), Ragot 8 goluri (1 din 7m), Asoltanei 5 (1), Șandru 5, Vrankovic 4, Mocanu 3, Băluț 2, Zulfic 1, Mousavi 1, Diaw 1
HC Odorhei: Szabo, Orban, Jokanovic (portari), Bogunovic 9 goluri (1 din 7m), Ojleski 5 (4), Talas 4, Onyejekwe 3, Markez 3, Kuzmanoski 1, Sipos 1, Csog, Szasz
Aruncări de la 7m: 2/2, respectiv 7/5
Eliminări: Vrankovic (2), Diaw, respectiv Sipos (3)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY