Dinamo pleacă miercuri în Franța. Partida cu Aalborg din Cupa EHF se va disputa la Buzău

0
2751

Liderul Ligii Naționale pregătește partea a doua a sezonului în Franța. Elevii lui Eliodor Voica și Sebastian Bota s-au reunit pe 4 ianuarie și vor disputa singurele partide de verificare ale iernii împotriva unor formații din Hexagon.

Antrenamentele echipei s-au desfășurat pe plan local, începând cu 4 ianuarie, iar peste două zile „câinii” vor pleca spre Franța, unde vor participa la un turneu de pregătire alături de Montpellier, Tremblay și St. Raphael. Competiția se va desfășura sub forma unui Final Four, iar Dinamo va întâlni pe Montpellier în primul meci. Singura absență din lot este cea a pivotului Mousavi, care participă alături de naționala Iranului la Jocurile Asiei. Mocanu și Irimuș au ajuns în această dimineață la București, iar Zulfic va ajunge în cursul serii, toți fiind implicați în partide internaționale.

Problema cu sala, încă nerezolvată

În mare măsură, dinamoviștii nu vor avea suporterii în tribune la prima partidă a anului, cea cu Dunărea Călărași, din campionat. Sala Dinamo încă nu are avizul ISU și este puțin probabil ca acesta să fie obținut până la ora meciului. În aceste condiții, meciurile din grupele Cupei EHF cu Magdeburg și Granollers vor avea loc în Sala Polivalentă, în timp disputa cu Aalborg va avea loc la Buzău.

Primul meci oficial al anului pentru Dinamo va avea loc pe 28 ianuarie, în Cupa României, la Călărași.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY