Dinamo, mulțumită de tragerea la sorți: „Nu-mi ascund gândurile, ne doream Maribor sau Frigorificos”

0
1616

andrei savenco dinamoDinamo București a avut parte de o tragere la sorți favorabilă pentru turul al treilea al Cupei EHF, ultimul înaintea grupelor competiției. „Câinii” vor da piept cu Maribor Branik, reprezentanta Sloveniei, o echipă ce se află doar pe locul opt în acest moment în întrecerea internă, având deja trei înfrângeri, deși n-a întâlnit niciuna din forțe, Celje Lasko, Gorenje Velenje sau Cimos Koper.

Oficialii lui Dinamo sunt încântați de tragerea la sorți și chiar afirmă că și-au dormit să aibă ca adversar pe Maribor Branik în această fază a competiției. „Nu-mi ascund gândurile, ne doream să picăm cu Maribor sau cu Frigorificos Morrazo, la ce echipe se aflau în urna capilor de serie. Consider că avem șanse importante să ne calificăm atât noi, cât și CSM București. Slovenii nu merg foarte bine în campionatul intern. E un avantaj pentru noi că vom disputa primul meci în deplasare. Maribor este o echipă care are și jucători tineri și jucători cu experiență.”, ne-a declarat Ovidiu Semen la aflarea adversarului.

Meciurile dintre Dinamo București și Maribor Branik vor avea loc pe 21/22 noiembrie și 28/29 noiembrie, primul fiind programat în Slovenia.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY