Dinamo mai bifează un succes în Liga Națională

0
4092

Dinamo București își continuă parcursul foarte bun din Liga Națională. Liderul campionatului și-a luat revanșa în fața Reșiței, 33-29, formație care îi provocase singura înfrângere de până acum în acest sezon.

Prima repriză din Sala „Dinamo” n-a fost una foarte spectaculoasă, iar ambele echipe au părut puțin obosite după duelurile avute în această perioadă. Reșițenii au condus în debutul întâlnirii (5-3), profitând de un nou început ezitant al „câinilor”, iar Eliodor Voica a solicitat rapid primul time-out al meciului. Dinamoviștii au răspuns rapid, au egalat la 5 prin Șandru, și s-au desprins ca urmare a unor momente mai slabe ale adversarilor în plan ofensiv. S-a făcut 9-6 și 10-7, pentru ca bănățenii să revină pe tabelă pe fondul unei superiorități și să încheie repriza la minus unu: 14-13.

S-a mers cap la cap până în minutul 42, 21-20, după care o nouă serie de erori a oaspeților a făcut ca Dinamo să se distanțeze, decisiv însă de data aceasta. Șandru și Savenco au dus scorul la 26-20, un avantaj liniștitor pentru elevii lui Eliodor Voica și până la încheierea meciului nu s-a mai întâmplat nimic notabil. Dinamo câștigă cu 33-29 și păstrează distanța față de următoarele clasate.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
Dinamo București1433
CSM Reșița1329

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY