Dinamo își pierde liderul! Ibrahima Diaw: „Vreau să le mulțumesc suporterilor dinamoviști pentru sprijinul fantastic!”

0
4157

Liderul lui Dinamo, Ibrahima Diaw, a decis să părăsească noua campioană a României după două sezoane. Francezul de 36 de ani nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea dinamovistă și se întoarce în Franța.

Diaw a fost unul din jucătorii exponențiali ai „câinilor” în ultimele două sezoane, contribuind decisiv la cucerirea celor două medalii, bronz și aur. Fostul jucător al lui PSG a dorit la plecare să transmită un mesaj suporterilor dinamoviști.

„Îi salut pe toți CÂINII ROȘII !
Vă anunț cu tristețe că aventura mea la DINAMO a luat sfârșit!
Pentru mine acești doi ani ani au fost MAGICI și plini de multe momente de MARE SATISFACȚIE! 
Am reușit să obținem un nou titlu de campioni după o pauză de 11 ani. Acesta a fost unul din principalele mele obiective, unul dintre motivele pentru care Daniel Georgescu m-a convins să vin în România și, pe această cale, doresc să-i mulțumesc.
Vreau, de asemenea, să le mulțumesc coechipierilor mei alături de care am petrecut momente de neuitat.
Vreau să mulțumesc Clubului Sportiv DINAMO pentru care și, alături de care, am ridicat SUS și CU MÂNDRIE culorile ALB-ROȘII!
Și, bineînțeles, vreau să le mulțumesc suporterilor dinamoviști pentru sprijinul fantastic și emoțiile extraordinare pe care mi le-ați oferit la fiecare meci. SUNTEȚI CEI MAI BUNI și veți rămâne cei mai buni pentru TOTDEAUNA! NU AM SĂ VĂ UIT NICIODATĂ! 
Merci à tous #8 IBOU DIAW!”, este mesajul transmis de Ibrahima Diaw fanilor, prin intermediul paginii de Facebook Radio Dinamo 1948.

Pentru Diaw, Dinamo București a reprezentat doar a treia echipă din carieră, după PSG Handball și Istres Handball.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY