Dinamo învinge din nou CSM-ul!

0
2327

După ce a luat două trofee după lupte cu CSM București, titlul și Supercupa, Dinamo continuă șirul victoriilor în fața acestora. „Câinii” au trecut în primul meci al etapei a treia de formația lui Zvonko Sundovski cu 28-27 (16-16), și s-a desprins în clasamentul Ligii Naționale.

A fost însă un meci mult mai echilibrat ca în urmă cu nouă zile, când dinamoviștii se impuneau categoric în Supercupă. Meciul programat în Sala „Dinamo” a avut o primă repriză deschisă, cu 32 de goluri, pe fondul a două apărări destul de permisive, dar și cu multe oscilații.

Gazdele au început mai bine partida și au avut 4-1, după doar cinci minute, însă CSM-ul a recuperat rapid deficitul, egalând la 4 prin Georgievski. S-a mers cap la cap până în minutul 17, când Vrankovic egala la 9, apoi a urmat o serie de trei goluri ale vizitatorilor, între care și-au făcut loc două intervenții bune ale lui Ciobanu.

Time-out-ul solicitat de Eliodor Voica a trezit-o pe Dinamo la timp, iar Allakharam Esteki, cu două reușite individuale, și Vrankovic refăceau echilibrul, ca urmare a două mingi pierdute ușor de CSM. Mai mult, Dinamo și-a continuat șirul golurilor marcate, iar Mironescu și Asoltanei duceau scorul la 14-12. Eliminarea lui Mousavi a restabilit însă echilibrul, iar vicecampionii au egalat încă o dată, 14-14, pentru ca la pauză scorul să fie 16-16 după ce Humet a închis tabela cu o aruncare de la 11 metri ce l-a lăsat fără reacție de Irimuș.

Ambii antrenori au mutat inspirat în startul părții a doua, trimițându-i pe Grigoraș și Bernatonis pe teren. Portarul gazdelor a intrat foarte bine în meci și s-a dovedit decisiv până la final, pentru ca lituanianul să marcheze de patru ori în momente dificile pentru echipa sa. În startul părții a doua, oaspeții nu au reușit însă să profite de o dublă superioritate și de o situație de șase contra cinci, iar Dinamo s-a desprins la 21-18, scor la care Iancu a apărat o aruncare de la șapte metri executată de Asoltanei și și-a menținut echipa în meci. CSM București s-a apropiat pe tabelă, la un gol în ultimele minute, și a avut o nouă situație de om în plus, nefructificată însă. Sajad Esteki a punctat pentru 28-26, iar Grigoraș l-a ghicit pe Humet, iar cu un minut înaintea finalului Dinamo avea posesia. Șandru nu a găsit drumul către gol, blocat de Iancu, iar Humet a finalizat rapid și a reaprins speranțele CSM-ului la un rezultat de egalitate. Vrankovic a comis pași, însă din nou Grigoraș a fost la post, apărând șutul lui Stavrositu din ultimele secunde. 28-27 scor final, ceea ce reprezintă al treilea succes consecutiv al lui Dinamo în fața celor de la CSM București.

sursă foto: Facebook CSM Bucuresti Oficial

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
Dinamo București1628
CSM București1627

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY