Dinamo, favorită în partidele din Cupa EHF cu grecii de la Diomidis

0
1261

dinamo-galati 15-16După ce a trecut lejer de Energia Pandurii Tg. Jiu, Dinamo București își continuă aventura în Cupa EHF. „Câinii” lui Eliodor Voica au prima șansă în duelul cu Diomidis Argous, reprezentanta Greciei, ambele partide urmând să se dispute în capitală.

Așadar, cele două meciuri se vor disputa în Sala „Dinamo”, iar acest lucru o transformă pe Dinamo în mare favorită. Diomidis a fost calificată direct în turul secund, este o echipă ce are trei sârbi în componență și care nu poate pune probleme dinamoviștilor, crede Ovidiu Semen. „I-am văzut într-un singur meci, este o echipă nouă pentru noi, Sper ca experiența și valoarea jucătorilor noștri își va spune cuvântul și ne vom califica în turul următor. Eu zic că jucând ambele meciuri acasă, în fața propriilor suporteri, constituie un avantaj pentru echipa noastră. Nu cred că au cu ce să ne surprindă. În opinia mea, suntem favoriți în ambele meciuri.”, ne-a declarat Ovidiu Semen înaintea celor două meciuri. Din lotul lui Dinamo va lipsi Răzvan Răpciugă, accidentat.

Meciurile dintre Dinamo și Diomidis vor avea loc sâmbătă de la ora 17:00 și duminică de la ora 15:00, primul fiind considerat în deplasare pentru „câini”.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY