Dinamo, față în față cu coșmarul ei din acest sezon

0
1049

calarasi-dinamo vrakovic playoffMiercuri seară este programat, în capitală, duelul dintre Dinamo București și AHC Dunărea Călărași, din sferturile play-off-ului. Echipa lui Aihan Omer a câștigat toate cele trei partide directe din acest sezon, fiind singura echipă neînvinsă de către gruparea dinamovistă.

Chiar și în aceste condiții, Constantin Ștefan speră într-un succes al echipei sale mâine seară, care să împingă seria într-un meci decisiv. „Este singura echipă din campionat pe care nu am învins-o în acest sezon. Primul meci s-a decis la aruncările de la șapte metri, însă noi vom încerca și vom da totul pe teren să ne adjudecăm mâine victoria și să disputăm jocul trei. Am făcut mai multe vizionări, am văzut ce am greșit la Călărași, sper să reducem numărul greșelilor, să fim determinați și să avem poftă de joc. Este un pic de presiune pe noi, perioada de pauză a fost destul de mare, ne-am pregătit cu gândul că trebuie să obținem două victorii. Jucătorii sunt profesioniști și își doresc să intre în primele patru și sper ca valoarea lor, motivația și cu ajutorul publicului să își spună cuvântul.”, ne-a declarat Constantin Ștefan, care va aborda meciul doi cu același lot ca și în prima partidă.

De partea cealaltă, Călărașiul avea ca obiectiv evitarea retrogradării, iar calificarea în play-off a fost un bonus pentru formația de pe Borcea. Chiar și așa, Șania și compania nu doresc să se oprească aici. „E un meci foarte greu, întâlnim o echipă care a terminat pe locul trei și care se bate la campionat. Venim să jucăm la fel cum o facem în toate meciurile, la victorie. Dacă stăm să ne uităm la obiective, presiunea este pe umerii lor, dar au jucători valoroși care pot juca bine sub presiune. Vrem să demonstrăm că ne putem bate cu orice, că o echipă care vine din liga a doua poate termina pe podium încă din primul sezon.”, ne-a spus Alin Șania, liderul Dunării Călărași.

Partida dintre Dinamo București și AHC Dunărea Călărași va avea loc miercuri, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY