Dinamo, coșmarul Politehnicii! „Câinii” au câștigat pentru a noua oară consecutiv în fața Timișoarei!

0
2651

Dinamo București își continuă parcursul bun din acest sezon, după ce a reușit să câștige duminică dimineață și la Timișoara, scor 34-33 (19-17), pe terenul lui Poli. Pentru bucureșteni este a noua victorie consecutivă în duelurile cu Timișoara, dintre care a cincea pe Bega.

Primele 30 de minute ale meciului au fost echilibrate, în care diferența maximă de pe tabelă a fost de doar două goluri. Chiar dacă partida a început greoi, Daskaloski fiind principalul „vinovat” pentru acest lucru, meciul a căpătat ritm. Au urmat momente bune pentru ambele echipe, însă și foarte multe nesincronizări, iar dacă Dinamo a punctat mai mult pe pozițional, Poli a făcut-o pe contraatac. Oaspeții au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 19-17, ultimul gol al reprizei fiind semnat de Șandru, din inter dreapta, în ultimele secunde.

Dinamoviștii au lăsat impresia că pun stăpânire pe joc în startul actului secund și că în final vor obține un succes confortabil. Cu Șandru în prim-plan, găsit de multe ori liber pe semicerc de către colegii săi, oaspeții s-au desprins la patru goluri, 29-25, în minutul 43. Poli a revenit însă în meci, Savic fiind extrem de inspirat, iar Simovic egala la 30 în minutul 50.

A urmat un duel de la distanță între Irimuș și Savic și chiar dacă bosniacul a avut mai multe parade, Dinamo a fost cea care s-a distanțat pe tabelă. Mocanu a marcat pentru 34-31 cu două minute rămase din meci, însă încă o dată Timișoara a revenit. Lazarov și Fenici au redus din deficit până la 33-34, Șandru a comis un fault în atac și Allakharam Esteki a fost suspendat pe timp de două minute, după un fault asupra lui Fenici, cu nouă secunde rămase din meci. Pero Milosevic a solicitat timp de odihnă, Poli a atacat în șapte contra cinci după ce Savic a fost înlocuit cu un jucător de câmp, dar Capotă a ghicit combinația bănățenilor și a deviat în aut pasa lui Lazarov către Simovic și Dinamo s-a impus la finalul celor 60 de minute. Elevii lui Eliodor Voica ajung la patru victorii în patru meciui, în timp ce Poli are un singur succes și se află pe locul 12 al clasamentului.

În runda următoare, Dinamo primește vizita Făgărașiului, iar Timișoara merge la Focșani.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Politehnica Timișoara1733
Dinamo București1934

SCM Politehnica Timișoara

Dinamo București

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY