Dinamo câștigă dramatic pe Bega

1
3658

Dinamo București a învins și pe Poli Timișoara la limită, după ce runda trecută trecuse de Steaua cu 26-25. A fost 27-26 chiar pe terenul bănățenilor, Vrankovic marcând la ultima fază a partidei cu foarte multă șansă.

A fost o primă repriză în care Poli a controlat ostilitățile datorită faptului că a greșit mai puțin decât Dinamo. Oaspeții au început slab partida și bănățenii s-au desprins la 6-1, forțându-l pe Eliodor Voica să ceară primul timp de odihnă al meciului. La reluare, Dinamo a părut mai atentă, a recuperat patru goluri într-un interval de zece minute, dar nu a reușit să restabilească egalitatea până la pauză. Mai mult, Poli s-a desprins din nou pe tabelă, 12-9 și 13-10, cu Fenici și Grigoraș în rol principal, iar Diaw a stabilit scorul pauzei, 13-11.

De patru minute a avut nevoie Dinamo să egaleze, după golul semnat de Ragot, iar două minute mai târziu Vrankovic își aducea echipa pentru prima oară în avantaj. „Câinii” s-au menținut la conducere până pe final, atunci când bănățenii au revenit și au egalat, după o serie de superiorități avute, ultima oară cu opt secunde înainte de final prin Chikovani. Doar că bănățenii s-au bucurat prematur. Dinamo a beneficiat de o ultimă aruncare de la 12 metri, iar Vrankovic a adus victoria bucureștenilor cu multă șansă, șutul său fiind deviat de zidul format de jucătorii gazdelor și intrând în poartă, păcălindu-l pe Daskaloski. 27-26 așadar pentru Dinamo, o victorie importantă pe un teren dificil, cu care trece pe primul loc cel puțin până sâmbătă, când CSM București evoluează la Turda.

Poli Timișoara-Dinamo București 26-27 (13-11)
Poli Timișoara: Vîlceanu, Daskaloski (portari), Grigoraș 8 goluri, Fenici 7, Chikovani 5, Timofte 4 (2 din 7m), Lasica 1, Ștefan 1, Păiuș, Leordean, Wokan, Szentpeteri, Pejovic, Santeiu, Halcă
Dinamo București: Makaria, Grigoraș, Irimuș (portari), Vrankovic 8 goluri, Ragot 6 (3 din 7m), Șandru 3, Zulfic 3 (2 din 7m), Diaw 2, Mironescu 2, Asoltanei 1, Băluț 1, Mousavi 1, Savenco, Mocanu

1 COMMENT

  1. Dinamo,echipa care traieste pe banii romanilor, a mancat cacat cu polonicul de la cazanul popotei!

LEAVE A REPLY