Dinamo București va avea o echipă puternică și la fete! Ramona Farcău, Manuela Manda și Camelia Carabulea, transferate la divizionara secundă!

0
5476

Înființată în această vară, echipa de handbal feminin a clubului Dinamo București are șanse de a urca în Liga Națională după un singur sezon, având în vedere jucătoarele transferate până în acest moment.

Deși primul antrenament a avut loc în urmă cu cinci săptămâni, Nicoleta Alexandrescu, Ion Ivan și Florin Vasiliu au la dispoziție în acest moment doar 12 jucătoare, iar lotul va fi definitivat până la debutul în sezonul 2016/2017, programat pe 18 septembrie, la Bacău, pe terenul Științei. Ultima transferată la gruparea dinamovistă este Ramona Farcău, jucătoare ce s-a despărțit de CSM Ploiești în urmă cu două zile și care și-a dorit să se întoarcă în București. „Am găsit înțelegere și susținere la Dinamo. Nu mă așteptam, pentru că nu au tradiție în handbalul feminin. Cu Ramona am avut o discuție, ea își dorea să vină în București. Ne ajută enorm, e o jucătoare cu mare experiență și e un model pentru jucătoarele tinere.”, ne-a declarat Nicoleta Alexandrescu. Pe lângă Ramona Farcău, la Dinamo se află și alte jucătoare ce au evoluat în Liga Națională în sezonul trecut, Manuela Manda, Camelia Carabulea, Diana Predoi și Cristina Predoi.

Lotul lui Dinamo, până în acest moment: Mădălina Bălan, Emilia Anghel, Isabela Roșca (portari), Ramona Farcău, Manuela Manda, Camelia Carabulea, Anca Polocoșer, Diana Predoi, Cristina Predoi, Florența Ilie, Simona Striblea și Adina Grigoraș (jucătoare de câmp).

sursă foto: csdinamo.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY